20.9.10

På ferja

På ferja over til Nesodden fra Oslo, traff jeg på denne dama som satt og strikka.  Jeg måtte bare spørre om jeg kunne få ta et bilde - jeg elsker å treffe på folk som sitter og strikker offentlig.

Hun fortalte at hun strikka alltid, overalt, bestandig. Gjenkjennelig ;D

Lueskjerf
Hun fortalte at hun strikka på et skjerf som også kunne brukes over hodet. Det var ganske bredt, og så skulle endene syes sammen så det ble en slags hals. For at det skulle holde seg godt og ikke strekke seg for mye strikka hun annhvermaske vridd rett. Altså en rett, en vridd rett og to vrange. Hun visste ikke hva slags garn det var, for meg så det ut som Malabrigo, entråda og tykt. Uansett, det så ut som det kunne bli et godt og varmt skjerf til vinteren.

Og lett å huske og plukke opp når man legger det fra seg, oransje som det var.

4 kommentarer:

 1. Takk for titten i bloggen din...Ble tipset om den av en inne på Hobbyboden... Er helt enig med henne at du har en flott blogg....Kommer gjerne på flere besøk.

  Ha en strålende dag og uke videre:)

  SvarSlett
 2. Sannelig en smart måte å strikke vrangbord på, det skal jeg prøve! Når man strikker vrangbord med tykt garn, er det ofte vanskelig å få andre rettmaska pen mot vrangmaskene, så dette var en fiks variant. Takk for tips!

  SvarSlett
 3. Anonym22.9.10

  Wow, du er ikkje mykje bekjeden (lenger).. :D Trur ikkje eg hadde turt å ta bilde av fremmede strikkedamar, sjølv med tillatelse..

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...