31.8.10

Jøss, hva skjer'a?!

Enda ett mønster! 2 på to dager? Jeg er ikke helt trygg på at de er uten skrive- og slurvefeil når det går så fort, men til gjengjeld er dette gratis ... og da senker vi skuldrene og kravene litt, ikke sant?


Dette er mønsteret på ekornsokker for små føtter. Jeg strikker til en arbeidskamerats jenter, og siden jeg tilpasser til dem tenkte jeg at jeg kunne skrive det ned samtidig. Jeg var så heldig at jeg fikk låne ekorndiagrammet til Steph og Hope på Ravelry, i dette tilfelle til Steph. Voksenutgaven som er på trappene - også det gratis - bruker seg av Hope sin redigerte utgave av Stephes ;)

Jeg har strikka barneutgaven (str. 10-12 år) i sokkegarnet Silja (et garn jeg sjøl ikke likte) på pinner 2,75 mm. Mønsteret er tå-opp, men det må være det enkleste i verden å snu disse sokkene? Hælene er forkorta rader/short rows - en hæltype jeg har fått veldig sans for.

Vær så god!

9 kommentarer:

 1. Se det kalder jeg sokker, hvor er de flotte.

  SvarSlett
 2. Supersøte! =)
  Takk for at du deler! Kanskje jeg skal våge meg utpå med et par... *ler*

  SvarSlett
 3. Kjempefine sokker! Du er så produktiv, altså! :)

  SvarSlett
 4. Fine sokker! (Men her i huset har 10-12-åringene minst like store føtter som meg...)

  SvarSlett
 5. Så koselig mønster:)

  SvarSlett
 6. Morsomme sokker, og jatakk, jeg kan godt få litt av kreativiteten din ;)

  SvarSlett
 7. Flotte sokker! jeg kom nettopp fra hello Yarn (tror det var der) og hun hadde designet et par votter med ekorn på, og inni vottene var det eikenøtter. De var kjempefine!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...