5.8.10

Instant satisfaction

Strikking er så mangt, ikke sant? Jeg mener, noen ganger er det ganske kompliserte saker, som man bruker mye tid på og som blir liggende (på vent selvfølgelig) en stund.
Og så har man de tingene som strikkes opp raskt og effektivt over noen dager, kanskje et par uker.

Men så fins det de prosjektene som strikkes opp i løpet av et par timer også.
- Hva, fins dem? roper du kanskje ut.
-Ja, jeg har funnet meg et sånt.

Høggbert trodde først det var en sovepose han kunne ha med på leirskole i høstferien, men så feil kan han ta. Det er nemlig ...

Nei, Høggbert, helt feil

... en iPhonekondom *)

iPhonekondom
Jeg brukte Koigu, la opp 38 m med Judith's Magical Cast On (mitt forsøk på å lage en video på denne måten å legge opp) på pinner 2,5 mm, og strikket den 12 cm høy med Magic Loop.
Sånn ser bunnen ut når man legger opp nedenfra.

Fin bunn
Når man har lagt opp 19 masker på hver pinne kan man når som helst bytte til strømpepinner. Eller som meg, fortsette å strikke med rundpinner helt opp.

Magic Loop
På toppen strikkes et par-tre centimeter med vrangbord, 1 rett, 1 vrang.

Ikke sant, Høggbert?
Andre som har strikka iPhonekondom, kanskje litt mer avansert enn denne? Lag en lenke i kommentarfeltet da vel?
Og andre med forslag til timesprosjekter?
---------------
*) Jo, jeg er klar over at andre bruker begrepet kondom annerledes enn jeg gjør her, men det er jo ikke sånn at det alltid er dem som har rett ;) 

12 kommentarer:

 1. http://ravel.me/JuliaZahle/iiswb

  - Og et par, der minder om din - bare strikket oppefra og ned med graftet bund og så sidder de tæt om iPhone´en, så den ikke glider af, når den ligger nede i tasken.

  SvarSlett
 2. Je har nok aldri strikka en slik, men syns den du laga er fin. Syns litt synd på Høggbert....kanskje han skulle fått sovepose neste gang? :)

  SvarSlett
 3. Den var kul! Jeg har tenkt på å lage et joggecover - med strikk i vrangbord slik at jeg kan henge den på armen. Skal forske litt.

  SvarSlett
 4. sånn har jeg også laga til telefonen til mannen. La opp i dobbelt bomullsgarn på pinne fire og det var gjort på en halvtime-time.

  SvarSlett
 5. Så artig liten sak :-) Har ikke strikket en slik, men kanskje jeg burde... Et lite småprosjekt innemellom alle de store :-)

  SvarSlett
 6. Ikke for att jeg har iPhone` men det er det andre som har. Et supert projekt for alle små garnrester som jeg har liggendes.

  Pernilla

  SvarSlett
 7. Vilken fin påse du stickat! Om du vill ha förslag på andra modeller till din i-phone så kan du kolla min blogg. Där finns i arkivet påsar som är mönstervirkade. I den blå har jag min I-phone och den stänger man med en snodd. Och den rödsvarta stänger man med en tryckknapp och i den ligger min kamera.

  SvarSlett
 8. Anonym5.8.10

  Lurt med sånne full-fart-ferdig-prosjekter!! :D

  Slipset til Høggbert ser forresten litt vindskeivt ut. Har han vore ute i hardt vêr i det siste ;)

  Ha ein fin kveld!!

  SvarSlett
 9. Hei!
  Smart Strikk til iPhone/mob. Merket meg at den var lagt opp nedenfra. Har gjort mange forsøk på slikt opplegg (På grhmmpfsokker), men har ennå ikke lykkes. Nå fikk jeg lyst til å gjøre atter nye forsøk. Takk
  Berit

  SvarSlett
 10. Julia Zahle, jeg har allerede kommentert i bloggen din, men den var kjempefin :)

  Bea, Høggbert er bare glad for all vind, han ;)

  Kråkspark, den blå var jo kjempefin da!

  Berit, jeg mente dette som et inspirasjonsinnlegg til å strikke tå-opp-sokker (enda det handler om et iPhoneetui) så da må jeg ha gjort noe rett! Kom tilbake og fortelle hvordan det gikk da?

  SvarSlett
 11. Smart, greit med noen raske arbeider iblant:)

  SvarSlett
 12. I like your blog but is there some way I could translate it? My Norwegian is pretty elementary, or rather almost non-existant.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...