9.6.10

Strikk en genser på 14 dager: Dag 2

Jeg fortsetter å strikke en genser på 14 dager, barnegenseren Gloucestershire Glory

Jeg trodde i går at jeg hadde driti noe skikkelig på draget ved å begynne på et ikke-Twist Collective- mønster, men det var visst greit det også. Men siden jeg snakker om Twist Collective så må jeg få reklamere for nettstedet. Man kan kjøpe mønstre ett og ett, så man kjøper bare det man virkelig vil ha. I motsetning til bøker der man får mye man aldri ville komme til å strikke uansett. Ulempen er selvfølgelig at alle mønstrene er på engelsk.

Det er bare dag to og heldigvis oppdaget jeg allerede i går at jeg ville trenge mer garn, og fikk bestilt det. Det skal reise helt fra USA så det kan ta litt tid.


Jeg er så vant til at det ikke fins Bugga! hos Sanguine Gryphon så jeg lurte litt fram og tilbake på hvordan jeg skulle få tak i mer av samme farge, Northern Purple Gold Beetle. Jeg titta innom sånn etter hvert, og oppdaget til min glede at akkurat den fargen var på lager. Det kommer ikke til å være samme innfarging, så jeg kan ikke strikke så veldig mye mer før jeg må legge strikketøyet til side og vente til neste nøste kommer.

8 kommentarer:

 1. Nydelige farger, gleder meg til å se den ferdige genseren. Ha en flott dag!

  SvarSlett
 2. Kjempefine farger :) Gleder meg til å se mønstret som kommer frem etterhvert!

  SvarSlett
 3. Dette blir rålekkert :oD
  Denne lillafargen er bare nydelig. Hvilken norsk garntype minner dette garnet om? Er det f.eks liknende på SISU? Hvilke pinne str?

  Eg glede meg til neste innlegg....
  eg strikke i naturkvitt...ganske kjedelige greier ha ha ha :oD

  Nyt sola mens du kan (mens du strikker.... ha ha ha)
  hk

  SvarSlett
 4. Ser fint ut! Och imponerande om du lyckas sticka den på fjorton dagar.

  SvarSlett
 5. Nerj hvor bliver den fin. Dejligt med dine links, så man kan opdage nyt. Glæder mig til at følge dit 14-dags strikkeprojekt.

  SvarSlett
 6. Var innom the Sanguine Gryphon bare for å se. Hmm, sokkekits, det kan jo være en fin måte å teste garnet på, tenkte jeg og klikka på "Fairy Tale Sock Kits". Hahahahaha! Ikke akkurat. :)
  (Kjempefin genser forresten!)

  SvarSlett
 7. Anja, fordi det var dyrt eller fordi det var avansert?

  Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger, jeg er veldig fornøyd med fargene sjøl også.

  SvarSlett
 8. Hanne-Kristine, jeg kjenner ikke noe norsk garn som kan sammenlignes med dette i mykhet. Men i tykkelse så vil jeg si det er noe midt i mellom Finull og 3-tråda. Sisu er vel litt tynnere, vil jeg si.
  Andre som vet mer om det?

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...