18.5.10

Sokkene som skal rammes inn

Dyp pust. Ferdig med sokkepar nr. 48 og 49 av 52 (par 47 må jeg vente med å presentere til slutten av måneden, men de er ferdige).
Tre par igjen, 13 dager igjen.
 

Stripete sokker i Schoppel-Wolle Zauberball i to farger på pinner 2 mm. De er til og med leggforma, jeg har felt 2 masker fordelt i midten av 3 striper over anklene, tils. 6 masker. Garnet er ett-tråda så flere har gitt uttrykk for at det kanskje ikke er så slitesterkt. Noen som har erfaring med å bruke sokker strikka i dette garnet?


Det andre paret er Bex, av Cookie A. Jeg har aldri strikka noen vanskeligere sokker. Skuldrene mine er helt ødelagt av omganger med flettemønstre (uten flettepinne)


De skal faktisk rammes inn. Ja, helt sant. Jeg skal innom en rammemaker i morgen og få dem rammet pent inn - de skal aldri brukes. Det er to gode grunner til det. Det er altfor mye mønster på legg og oppå foten til at de er behagelige å bruke, og jeg har rett og slett brukt for mye tid og krefter på dem til å ha dem på beina - annet enn for å fotografere dem. 

17 kommentarer:

 1. Forstår godt at du vil rammeinn dei kvite sokkane. So mykje arbeid berre for eit sokkapar. Men kjempe fine er dei.

  SvarSlett
 2. Jeg er helt vild med begge par :)

  SvarSlett
 3. Lykke til med innspurten! (disse to parene var flotte!)

  SvarSlett
 4. Takk for evalueringen av Bex.
  Greit å vite, slik at jeg heretter skal nøye meg med å nyte bildene, og aldri tenke på å strikke dem :-)

  SvarSlett
 5. Å nei Ugla, ikke la meg fra deg motet! Hva jeg syns er vanskelig trenger ikke å være vanskelig for deg. Jeg tror aldri jeg har vært borti mer sprikende anmeldelse av et par sokker (eller noe annet?). Når man leser på Ravelry så er det folk som syns de er superlette, mens en annen sier: These were a bitch to knit. For min del, kunne ikke vært mer enig ;)

  SvarSlett
 6. Jeg heier på deg! Dette går i et utrolig tempo, og det du lager er kjempefint. Lykke til i innspurten!

  SvarSlett
 7. Nydelige ble de, og ja- skjønner at du vil ramme de inn. Jeg tok en titt på diagrammet for ei stund siden, og forkastet de allerede da. Litt av en prestasjon - så i glass å ramme med de. (Og la oss gjerne få en titt når de er kommet opp på veggen=D)

  SvarSlett
 8. Frk Badegakk, det skal jeg. Så morsomt at du skulle kommentere akkurat nå, titta på badegakk-sokkene akkurat nå, så utrolige fine, og sånne skal jeg lage også. Når jeg er ferdig med disse 52 ;)

  SvarSlett
 9. Neida, du tar ikke fra meg motet :-) Det er greit med litt realisme når man IKKE strikker mer enn et par vanlig raggsokker i året :-)
  Har derimot boka og har planer om kanskje et par derifra iløpet av året og da er det greit å starte med ett litt greiere mønster.

  SvarSlett
 10. Heia, heia!
  Jeg synes du er utrolig på og strikke. Jeg falt pladask for de stripete sokkene,nydelige,elsker fargene.
  Dette klarer du!

  Pernilla

  SvarSlett
 11. Jepp, ramme ja, på en plass kan beundres og komme til sin rett. Nyyyydelig!! og BTW, lykke til med de siste parene, dette går fort som en fis :)

  SvarSlett
 12. Så fine! Og hvordan i all verden du klarer å gjøre en slik kraftanstrengelse nå i innspurten, når vi vanlig dødelige ville ha strikka tre par ensfarga barnesokker i tretrådsgarn, det er et mysterium for meg. Jeg lar meg imponere!

  SvarSlett
 13. Jeg heier på deg! Dette går i et utrolig tempo, og det du lager er kjempefint. Lykke til i innspurten!

  SvarSlett
 14. Heier på deg i innspurten! Og er veldig glad for at jeg ikke meldte meg på galskapen...

  SvarSlett
 15. Sokkene var jo bare lekre. Jeg har ikke kommet så langt i boka enda. Ideen med å ramme dem inn synes jeg var helt glimrende.

  SvarSlett
 16. He, he, jeg leverte dem i dag. Ca. 1500 kr kommer det på. Men det er verdt det :D

  SvarSlett
 17. De hvite sokkene har mannen fått det for seg at jeg MÅ strikke... Men jeg syntes heller ikke de så spesielt brukervennlige ut, så "fint" å høre at de ikke er det så slipper jeg unna ;-)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...