19.4.10

Off they went ...

Jeg må innrømme at pakkene ble litt seinere enn jeg hadde tenkt meg. Først ved at jeg var syk og så utsatt fordi jeg følte jeg hadde et visst ansvar for at postkontoret ikke skulle eksplodere fordi altfor mye ble sendt ut og ingen ting kom videre pga vulkensk aktivitet.


Men nå er påskepremiene sendt; håper alle blir fornøyde. Gi meg beskjed da vel, når de etter hvert kommer fram?

4 kommentarer:

 1. "Å nå ble jeg glad, ha ha ha!" som minstemann synger her i huset. Ikke noe å si på posten, i hvert fall, fortere kan det ikke gå. Pakken kom i dag, og jeg er helt overveldet! Tusen, tusen takk! Fantastiske farger på garnet, og kameraremmen blir nok fin til mitt nye kamera. Tusen takk igjen. Ha en fin vårdag i Oslo!

  Tori

  SvarSlett
 2. Min pakke er også kommet :)
  Utrolig flott "trøstepremie"!
  Tusen takk :D

  SvarSlett
 3. Anonym23.4.10

  Det er noe galt med bloggen din. Om man prøver å klikke seg inn på et enkeltinnlegg, er siden tom - man ser kun header og sidemeny.

  SvarSlett
 4. Jeg fikk pakke idag. Tusen, tusen takk - fargen var helt nydelig! Jeg tror garnet skal få bli lacebolero - jeg må bare finne et fint mønster først :)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...