Nu vel, marsipanen er laget (på tro og ære rørte jeg ikke én eneste av de skåldede mandlene), all mat bortsett fra ferskvarer er i huset, folk kan komme.

Siden jeg skal jobbe mer eller mindre fram til nyttår så blir det ingen ting herfra før jeg tar en liten nyttårskavalkade på nyåret. Når alle har reist hjem igjen!
Oppskrift på marsipan
250 gram skålded og revne mandler
250 melis
1 eggehvite
1 spiseskje konjakk.
Røres sammen til en stor klump, legges i kjøleskapet til dagen etter (eller i det minste et par timer), og rulles ut, dyppes i sjokolade eller spises naken.
Enjoy jula :D (That is international, yes?)
Det låter jättegott! Hoppas du får en trevlig och alldeles lagom stickig jul!
SvarSlettHjemmelagt marsipan er en viktig førjulstradisjon også her i huset. Det er jo så deilig :D
SvarSlettOh, yes. Takk for den! Jeg mistet oppskriftboken i forb. m. flytting i fjor, og blir sprø av alle oppskriftene som er vekk. Dette ser akkurat ut som marsipanoppskriften jeg hadde. Alle jeg har funnet vha Google etc. har vært med masse koking og styr.
SvarSlettSkikkelig autoritet på den lappen, da :D
Ja, nå skal vi lage marsipan her også. Indisk tragant, har jeg blitt tipset om, men konjakk høres mye bedre ut!
SvarSlettHa en riktig god jul!
Annepålandet, æsj, jeg som har laget marsipanen allerede. Indisk tragant? ¿Que es esto?
SvarSlettGod Jul!
SvarSlettTakk for en fin blogg (og mange flotte tips) i året som har gått :)
Til og med oppskrifter finner man her ;)
Jeg skal ikke lage marsipan, skal heller gjøre som du gjør nå; ligge på sofan og fete meg opp..
Noen må jobbe, men du får kose deg allikevel, med strikking og marsipan innimellom! God jul!
SvarSlettSounds like a plan! Meaning that what you said first :)
SvarSlettHappy holidays!
Önskar dig ett riktigt
SvarSlettGott Nytt År!!
Ønsker deg et hjertelig godt nytt strikkeår!
SvarSlett