6.11.08

FO: Selvros stinker

Nei da, det er ikke mye å skryte av her, jeg bare likte tittelen, jeg ü

Kirsten, dama bak Through the Loop, opprettet en KAL for et hemmelig sokkemønster i den årlige sokkemåneden oktober. Også kalt Socktober. Siden jeg har vært så heldig å komme over mye deilig sokkegarn den siste tida og var inspirert ble jeg med. Og strikket disse:


Garnet er Lorna's Lace Shepard Sock, og er strikka på 2,5 mm. pinner - strømpepinner denne gangen fordi jeg mangla rundpinner ;)

Hvem som skal få dem? Hemmelighet. Det også. Vi nærmer oss tross alt jul.

PS: Peisen er med for å vise at det er kaldt akkurat nå.

I joined Kirsten's Mystery Sock this Socktober, and this is the result. I knitted with 2,5 mm DPN's and the yarn is Lorna's Lace Shepard Sock. I like the yarn, and especially the colour, 'Jeans'. And the fireplace in the background.

By the way, it's a Chrismas present :)

6 kommentarer:

 1. Sukk, jeg er bare kommet til hælen... Synes det er et "knotete" strikketøy dette her, så tynne pinner og så mye mønster. Men jeg har tenkt å fullføre før neste sokkeklubb-pakke kommer i desember. Sokker skal det bli, også på meg. Dine var fine forresten! (selvfølgelig)

  SvarSlett
 2. Flotte sokker!
  (Det heter forresten ikke "Selvros stinker", det heter "Selvros skal man lytte til, for den kommer fra hjertet!" Det er absolutt ikke noe galt med selvros, tvert imot!)

  SvarSlett
 3. Ser at du er flink på sokkesiden også :-)

  SvarSlett
 4. Du kan godt bedrive selvros her, for sokkene er jo kjempeflotte :-)

  SvarSlett
 5. Falsk beskjedenhet er ikke en dyd det heller. Sokkene er lekre, og jeg, med alle mine par, ville gjerne ha fått dem til jul!
  Hilsen Grete

  SvarSlett
 6. Er ikke falsk beskjedenhet en dyd, Grete? Jo, jeg tror det :)
  Takk for hyggelige kommentarer dere andre :D

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...