1.11.08

Beginners unluck?

Det sies at det vanskeligere for en erfaren spinner å spinne tykt garn enn tynt. Det er det ikke for meg. Jeg spinner både tynt og tykt. Gjerne med en cm mellomrom. Jeg er ikke så nøye på det …

Etter tredje spinning-crash course kjenner jeg at jeg begynner å få et hat-kjærlighetsforhold til det. Spinning. Jeg vil, jeg vil, men får det ikke til!

Først prøvde jeg bokvarianten. Bok- og nettvarienten, skal jeg si. Men skjønte virkelig ikke bæra! Så tryglet jeg Bagatell om hun kunne vise meg det grunnleggende. Hun trodde jeg mente på rokk, men da jeg dro opp håndtegnen min var hun sporty nok til å prøve og vise meg bird in hand og hvilken vei det hele skal gå. Jeg gikk hjem. Og dro fram ull og håndtegn. Og skjønte at jeg ikke hadde skjønt noe av det heller.

Jeg vet jeg har tungt for det, noen av oss er sånn. Men siden jeg er vær gir jeg meg heller ikke, og på tur til Bergen skulle jeg få enda en privatundervisningstime, denne gangen av HKAngora. Og rett skal være rett, det gikk littebittegrann bedre for meg denne gangen. Og da jeg sto hjemme (rettere sagt satt) klarte jeg i det minste å lage garn (les: sammenrulla ull). Med tynne og tykke områder, ja, men det henger sammen.

En bitteliten framgang som sagt.

På den annen side har jeg også observert at spinnere strikker mindre. Hva kan man forvente, døgnet har bare 24 timer.

Ha!


5 kommentarer:

 1. Jeg syns du har vært kjempe flink,jeg. Jeg har prøvd dette en gang. Det var i en vikingpark i Danmark. Fytti, så vanskelig. Det var ikke så lett når man skulle være to om oppgaven, og den ene hadde drukket litt for mye "mjød". Men det var artig å ha prøvd.

  SvarSlett
 2. Anonym1.11.08

  Synes det ser veldig bra ut, ser ut som et Slubby Bulky garn ;o)

  En kan også strikke med 1 tråds garn, da blir det en flott effekt.

  Stå på, ikke gi deg :o)

  SvarSlett
 3. Skulle ikke du strikke sjal denne uken?

  Streng pekefinger!

  SvarSlett
 4. Takk for at du stramma meg opp, Merete :) NU! er det i hvert fall ferdigstrikket, har bare kantene på siden igjen. Kanskje jeg rekker det likevel :D)
  Heidi Kim, nei skam til den som gir seg ;)
  Vigdis, hadde det vært opp til meg skulle jeg gjerne vært på en snurr hver gang jeg spant, jeg ;D)

  SvarSlett
 5. Det er dama som ikke gir seg, det!
  :) Så lenge det henger sammen, er det håp!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...