11.10.08

FO: Shetland Triangle Shawl

Dette må være det letteste av alle Evelyn A. Clark-sjalene! Har du aldri strikka sjal før vil jeg på det varmeste anbefale dette mønsteret. Det er fire omganger som gjentas, og baksiden strikkes vrangt. Et godt reiseprosjekt. Eller foran TV. Eller på kafé. Egentlig et fint sjal for hvorsomhelst, nårsomhelst ...

Mønsteret er hentet fra boka Wrap Style, og er bare ett av mange fine mønstre fra den boka.

Jeg strikket 17 repitisjoner, på pinner 4 mm, og garnet er - Wollmeise, Am Kalten Polar. Jeg brukte 230 gram, altså litt over 1,5 nøste.
Det er julepresang til - hemmelig :)

This must be the easiest of all E. Clark shawl, I think. If you have never done a shael before I highly recommend you to start on this. I used less than 1 week on this, that's how simple it is.

11 kommentarer:

 1. Det ble alldeles nydelig, med hilsen fra asterix.

  SvarSlett
 2. Anonym11.10.08

  Wow! Nydelig sjal!

  SvarSlett
 3. Anonym12.10.08

  I like this pattern and have knit it once (not with lace yarn). I'm planning to learn this lace knitting thing with real lace yarn soon....maybe I'll give this pattern another try. Your's is wonderful!

  SvarSlett
 4. Det var en nyyydelig farge, til et nyydelig sjal!! Strikker på et likens nå, i Evilla...Røssling sjal..ser det ut til at det blir..fargemessig! Liker godt at det er så enkelt at man kan skravle selv om man strikker på et vakkert kunstverk. Var en flott blogg du her her..å masse fint..For ikke å snakke om de rundstrikka sjalene *dåne*
  Ha en flott høst uke!!

  SvarSlett
 5. zebraknits, it is sock yarn, this, 100% Merino Superwash. Wollmeise do have lace yarn, but it has been virtually impossible to get hold of, and she'll only dye new now in October. I suppose it's because I use large needles it's such a lacy impression?
  Lille, agneta, torunn og Ingrid, tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min :D

  SvarSlett
 6. Underbart vacker! Lyckliga hemliga vän!

  SvarSlett
 7. Før jeg rekker å bestemme meg for garntype, så har du strikket ferdig sjalet - utrolig! Du er en lean mean knitting machine :)

  SvarSlett
 8. Anonym13.10.08

  Hei - så fint dette sjalet ble. Jeg er enig med deg i at Shetland Triangle er et lett mønster å strikke - morsomt også syns jeg. Holder på med mitt andre for tiden, og det blir helt sikkert ikke det siste.

  Tistel og Damasksjalene dine er også fantastisk flotte - nydelige mønster og fargesammensetniger :-)

  SvarSlett
 9. boy is that wool beautiful (and of course your stitching!)

  SvarSlett
 10. Stunning! I love the color.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...