26.8.08

VK Fall 2008

Jeg abonnerer allerede på et strikkeblad, Interweave Knits, men syns vel kanskje det er litt trøgt, litt uspennende. Jeg begynte å abonnere akkurat da Eunny Jang overtok som redaktør, og syns ikke hun har innfridd forhåpningene. Et og annet mønster, ja, men sånn helhetelig, nei.


Men så kommer Vogue Knit, og når jeg plukker det opp på Narvesen til 119 kr. så merker jeg at det er akkurat alt jeg vil at et strikkeblad skal være: Man (jeg) føler at det dekker mitt strikkebehov, det er et blad som har strikketøy som er i tiden. Det er rett og slett moderne. Noe av det er altfor moderne for meg, men votter, jakke, genser ... jeg har bare lyst til å si opp jobben og begynne å strikke (nei da, jeg jobber for å kunne strikke, jeg strikker ikke for å kunne jobbe).

Bladet anbefales på det aller varmeste.

I already subscribe on Interweave Knits, but I am not too happy about it. I find it a bit boring, outdated. One or two patterns, alright, but not like the new VK Fall 2008 where the whole magazine is modern and fits my knitting needs. More than I expected :)

10 kommentarer:

 1. Jeg venter i spenning både på Vogue Knitting og Interweave Knits, som burde lande i postkassen ganske snart. Har ikke testet ut noen av dem før, så jeg er spent på om de faller i smak. Er i alle fall flere oppskrifter i VK som jeg drømmer om allerede.
  Og gratulerer med klubbmedlemskap forresten, så bra! (litt komisk at vi jubler og føler oss priviligerte når vi egentlig bare betaler masse penger for litt garn...)

  SvarSlett
 2. Mhmm, ja, men ... jeg er veldig glad for å få lov til å betale 1400 kroner for det, jeg :D)

  SvarSlett
 3. Jeg er helt enig med deg vedrørende Interweave Knits. Bladet har faktisk blitt mindre bra etter at Eunny Jang ble sjefsredaktør. Merkelig nok egentlig, fordi hun er jo virkelig flink med farger og design (syns jeg da...).
  Jeg har vært på jakt etter Vogue Knitting Fall 2008 i flere uker men er redd det er for sent. Jeg håper å få det fra Pinnsvin Design, men tror det ikke før jeg får se det i postkassen. Hvor der det du kjøper det?
  Forresten...jeg kom også med i sokkeklubben :o)

  SvarSlett
 4. Så stilg, da er vi tre fra Norge. I hvert fall.
  Jeg kjøpte det på Narvesen ved Saga Kino (Oslo). Det kom til Norge i går så det er ikke så rart du ikke har funnet det ennå. Det er visst på Oslo S også hvis det er lettere for deg.

  SvarSlett
 5. Gir IK et års sjanse til. Etter Raverly og intens blogging, så føler jeg nesten at jeg har sett alt i bladet før jeg får det i postkassa. Liker artiklene om teknikker godt, men så er jeg strikkenerd.

  SvarSlett
 6. Takk for tipset, det ser ut til at det bladet har mange spennende ting man kan strikke.... :-)

  ha en flott dag!

  SvarSlett
 7. Ja, VK kan anbefales på det varmeste. Høstnummeret er blant de beste hittil, syns jeg. Men det er rett og slett for dyrt å betale 119 kr for det hos Narvesen, så jeg kjøpte det på nettet. Betalte 80 kr inkl porto hos Jimmy Beans Wool, og fikk det i postkassa i rekordfart. Strikker de grønne vottene til Jared Flood/Brooklyntweed, og de er så fine!!! Måtte riktignok forsøke fire ganger før jeg fant riktig pinnenr... Det er en egen KAL på Ravelry med disse vottene. NB: www.vogueknitting.com har en egen seksjon med rettelser, og det er smart å ta en titt der før man begynner å strikke noe fra bladet, for det er en del mønstre med feil i.

  SvarSlett
 8. Anonym1.9.08

  Så kjekt tidspunkt å skrive et slikt innlegg på!

  Jeg sitter nemlig også og venter på at dette høstnummeret av Vogue Knitting skal nå frem. Jeg har bestilt på Amazon, og jeg tror de mener å sende meg det snart. Litt forvirrende akkurat det der.

  Men flott at du gjør det klart at jeg venter på noe godt i det minste :)

  SvarSlett
 9. Det var god reklame og utrolig fristende. Mange fine modeller. Hadde en bare hatt allverdens tid...

  SvarSlett
 10. Anonym20.9.08

  Vogue knitting rocks this season! Interweave, more of the same old same old :( You would think that with Eunny as such a young editor the magazine would have gotten much hipper. Oh well. Michele in NYC

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...