14.8.08

P1

Egentlig skulle tittelen være P3, men den er allerede brukt opp, og etter min mening på helt galt grunnlag, av Supernøtt som har passert 40 pelliser!
Men inspirert av henne viser jeg likevel min bittelille balkongsamling av planter jeg mente var verdt å dra med fra Bergen :)


Jeg har egentlig 3 stk pelargoniaer for tida: Pelles fader (som hos meg bare er i knoppstadiet ennå), Velvet Duet og den som er avbildet, Paton's Unique. Den sistnevnte dufter sure føtter og minner meg om en migrenetur i Quart-kø fra Kristiansand til Oslo for noen år siden ... brrr ...

Den mørkerosa storkenebben som er på høyre side er 'Nautesund', en plante som ble oppdaget og satt i salg av Håkon Vangsnes på Nautesund planeskole. Og så har jeg en 5-8 andre storkenebber med meg også, og de stortrives i pottene mine på balkongen :) Jeg skal presentere dere etter hvert.

Inspired by Super Nut I just wanted to show my pelargoniums and cranesbills living on my balcony. Three pelargoniums (wrongly called by a lot of people geraniums - which it is not!), and my 5+ cranesbills (which are the rightly named Geraniums).

2 kommentarer:

  1. Nice! I feel summer is ending -- it's "much later" in the mornings (about 6:00 am or so) when it is getting light, and I really can tell the difference!

    How long will the flowers last? Somehow we seem to have African violets in the house all year round!

    SvarSlett
  2. Og den dillen er faktisk din og Pelles skyld :-) Han har det bra,og jeg har satt et par stiklinger fra han. Mener å huske at han blomstret sent på sommeren i fjor, og håper på at det skjer i år også.

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...