8.7.08

Votter for to hender

Av og til kommer votter rekendes på en fjøl, faktisk.

Da jeg så bildet til elemmacilturs bilde tenkte jeg at disse fargene var en flott kombinasjon, de kunne jeg tenke meg å lage noe i. Så sa jeg det jeg tenkte høyt, i kommentaren til elemmaciltur, og han svarte at det ikke var noen grunn til å vente ... og det hadde han jo rett i :)

Så da jeg la meg om kvelden visste jeg akkurat hvordan de skulle se ut, en liten blondekant, grønne og hvite striper som i bakgrunnen av de to hendene, og lysrosa og dyprosa blomster med gule sentre som hovedmønstre.
Vottene ble ikke akkurat som jeg hadde tenkt, men søthetsfaktoren er stor nok til at de får passere.Vottene heter etter elemmacilturs idé 'Little Baby Spring Bear', er strikket i Palette fra Knit Picks på pinner 2 mm. Jeg la opp 44 masker i blondemønsterdelen, og felte inn til 37 på hovedmønsteret. Blondemønsteret fant jeg på babyvottene i Selbustrikk, mens blomstermotivet er en kjent latvisk gjenganger.

4 kommentarer:

 1. Anonym8.7.08

  Åtteåringen, som er rimelig habil når det gjelder søthetsfaktorer, sukket henført når hun så bildet ditt. Hun kunne ikke se at det var en vott, det var utelukkende fargene hun "vurderte".
  Kjempefint synes jeg også.

  SvarSlett
 2. I want candy! :-D

  SvarSlett
 3. Anonym9.7.08

  so pretty! - lanajoh

  SvarSlett
 4. Å så skjønne de er.
  Det var kjekt å høre at sebraen har fått grønne enger i Finland, selv om jeg syns "ovasjoner" var litt voldsomt :-) Fortsatt god sommer til deg :-)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...