13.6.08

Verdens strikk offentlig-dag 14. juni

Nå på lørdag er det KIP, Knit in Public-day, over hele jorda. Når man søker på Norge kommer det opp fem begivenheter, i tillegg foregår det én i Oslo som ikke er oppgitt:

Vi møtes på trikkeholdeplassen på Aker brygge mellom kl. 11.50 og 12.10, for så å bevege oss mot utestedene. Mest sannsynlig vil du finne oss sittende i varmen fra glødelampene utenfor spisestedet Oliva.

Dette suste forbi meg i fjor, og da bestemte jeg meg for at i år! Men i år har jeg fått en ny jobb, og i over en måned har jeg forsøkt å få byttet vakt, uten hell.

Ses vi? Ja, vi ses :D

7 kommentarer:

 1. Fått fri - eller må du jobbe?Jeg håper du kommer :O).Jeg kommer også,håper jeg rekker det til kl 1200.Kult bilde! Ditt??

  SvarSlett
 2. Nei, jeg har ike fått fri, Ukjente. Jeg kommer etter jobb, og krysser fingrene for at dere har holdt ut. Nå skal det visst bli ganske fint vær likevel så da er det vel større sjanser for at dere blir sittende en stund. Håper jeg!

  SvarSlett
 3. Anonym13.6.08

  Koffor må Oslo vere så langt unna.. *sukk*
  Ha.. skal nok få strikka offentlig eg óg.. Om eg så må strikke aleine ;)

  SvarSlett
 4. Det er meg som er "meg" - Matmor/Teraks.

  SvarSlett
 5. Anonym14.6.08

  Takk for fin blogg når man er en nybegynner som meg. Jeg befinner meg i Portugal for øyeblikket, med strikketøyet mitt og skal gjøre min del for å spre det glade budskap om strikking ved å strikke in public :-)

  SvarSlett
 6. Anonym15.6.08

  Takk for en koselig dag. Synd det ikke passet for deg den 1 juli, du er jo litt geriljasjef da... Klem fra Irene

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...