30.6.08

Handletur til Bergen

Vi skulle i 50-årslag i Bergen, og hva er da mer naturlig enn også kjøpe garn? Helt naturlig :)

Vi reiste ut til Lindås, rett utenfor Bergen, og jeg gikk amok på Hillesvåg ullvarefabrikk, også kalt Hifa. Det er bare helt utrolig hva de har, og på hverdagene kan man også vandre rundt i selve fabrikken og se produksjonen av ull: Sau inn, vakkert garn ut :) Det var faktisk så mye at jeg var nødt til å kjøpe meg ny koffert. (Forøvrig min første koffert ... jeg har alltid reist rundt med sekk ...)

Mesteparten av garnet skal jeg ikke ha selv. En jente i USA trengte Hifagarn til en av genserne i Poesi i masker, en av spolene skal byttes med noe garn som skal sendes til en tredje person (!), og noe av garnet er med i en internasjonal swap så det skjules under. Men det er nok her til mine strikkeprosjekter også.

Bought yarn, bought suitcase
We went for a birthday party in Bergen, and I used the chance to buy some yarn at Hifa. I bought mostly for others but there is enough here also for my projects :)
I had to get a brand new suitcase to get it all home. Actually my first suitcase ever because I have always travelled with ryggsack.

10 kommentarer:

 1. Anonym30.6.08

  Heldiggrisen. Jeg er ikke misunnelig i det hele tatt... Jeg synes du har kjøpt litt lite garn, særlig siden du ikke skal ha alt selv.
  Koos deg!

  SvarSlett
 2. Anonym30.6.08

  Oj! :D Eg ser fleire vottepar i den haugen, har eg rett eller?

  SvarSlett
 3. Lite? Men det kommer selvfølgelig an på hva man sammenligner med. For meg er dette enormt =D
  Nja, Bea ... først og fremst sjal i kamgarn, og så skal jeg strikke noen skikkelig heavy kompliserte sokker i superwashgarnet ...

  SvarSlett
 4. What a beautiful pile of yarn...it looks like candy!

  SvarSlett
 5. Åhhhh... Lekkert. Den råååsa i høyrekanten var da spesielt nydelig? Hmmm. Jeg pleier ikke sikle på rosa vanligvis. Kanskje det er kombinasjonen med de andre ikke-fullt-så-søte fargene. En nydelig blanding.

  SvarSlett
 6. Anonym30.6.08

  Hei, der er jo maskinstrikk-heftet til Jofrid også jo, finnes det fortsatt altså?

  SvarSlett
 7. Strikkelise, det er ikke rosa må vite, det er - peach ;)
  Helene, det er hefte 2 ... det var fantastiske mønstersnutter i det, ting jeg ikke har sett andre steder, og som jeg gleder meg til å prøve.

  SvarSlett
 8. Det er da helt naturlig at du går amok når du kommer inn i en slik garnverden...jeg går bare amok på nettbutikker og sukk...Hifa har en lekker nettbutikk. Er enig med Elite - det var jo ikke så mye garn du hadde kjøpt... hihihihi

  SvarSlett
 9. Anonym1.7.08

  Åååh, nå gleder jeg meg enda mer til turen jeg skal ha til helgen. Hmm, superwashgarn til sokker, det var kanskje ikke dumt. Sant man blir litt svimmel av fargeutvalget? Nesten helt umulig å velge...

  SvarSlett
 10. Lovely yarn, lovely colours...always interesting to see what yarn is used in different countries.
  By the way, I finally answered the tag, it seems I am a slow bee!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...