1.6.08

Avkobla

Uten nettilgang i 7 dager, hvordan skulle jeg klare det? Ganske enkelt ved å slite meg opp det ene bratte fjellet etter det andre. Damer og herrer betydelig eldre enn meg spratt opp lia, mens jeg kom pustende og pesende etter med min noe korpulente hapitus.

Men jeg kom opp, jeg óg, opp til fastlands-Spanias høyeste fjell, Mulhacen i Sierre Nevada. Den er på 3452 m. så det fins i teorien en sjanse for å utvikle høydesyke. Vi var 19 stykker som gikk opp, og alle klarte seg veldig, veldig bra.

Siden jeg ikke drar noen steder uten strikketøy ble det allerede 3. dag avdekket at mora til Guro var med på denne turen. Og nå veit jeg absolutt alt om Guro (he, he ... ;p)

Garn? Ja, jeg fant et par elendige butikker i Granada, men drømte om den perfekte. Den fant jeg da altså ikke. Så da har jeg i stedet nesten gjort ferdig Heartland Lace-sjalet mitt i stedet.

7 kommentarer:

 1. 3452 m over havet. Det er FRYK-te-LIG høgt da!!
  Det er sprekt, jøss - det må eg sei ER sprekt!

  SvarSlett
 2. Og dere har vært i Spania og trimmet! Sprekt! og truffet mora til Guro... verden er neimen ikke alltid like stor!

  SvarSlett
 3. hapitus - hva i granskauen er det????
  Digger bloggen din Pinneguri ;O) -den gjør meg glad!!!

  SvarSlett
 4. Anonym2.6.08

  For en tur!! Synd du ikke fant drømmegarnbutikken da, men gjetter på at du fikk masse ut av turen likevel:-D

  SvarSlett
 5. - matmor - ikke akkurat det jeg mente oppdaget jeg :D)) Takk for hyggelige ord!
  Nattugla, når 20 nordmenn møtes må minst fem av dem ha felles kjente, er det ikke sånn det er? Men det var rart likevel.
  Guro, du skulle bare ha visst! Get scared ;p
  Sipusa og @tone, turen anbefales :)

  SvarSlett
 6. Anonym3.6.08

  Fjelltur i Spania høyres ut som ein drøm! :D

  Og sjølvsagt har eg satt spor etter meg i Granada.. Kven ville vel ikkje gjort det *ler* (du burde ha tatt opp ein penn og skrive Pinneguri ved sidan av, så kunne vi vert der i lag!!)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...