13.5.08

Til inspirasjon

På forumet Hobbyboden la Irenesol fram en idé. Hva om vi som strikker og hekler kunne lage luer til kreftpasienter som mister håret? Ikke egentlig en KAL, men likevel så er det akkurat det det er! Hun har fått kjemperespons, og jeg er en av dem som har kastet meg på.
Så innen 1. oktober skal vi som deltar lage minst én lue som skal gis bort gjennom prosjektet OktoberRosa. Hvis du har lyst til å delta, ta kontakt med Irenesol her.
Jeg skal bruke det supermyke Wollmeise-garnet mitt til å lage enda en Felicity-lue. Jeg tenker som så: Det jeg liker må det være andre som liker også :)

Og enda mer inspirasjon ... Strikketrollet viste fram sitt hvite Swallowtail Shawl, og jeg bare falt totalt pladask!

Jeg er bedt av en venninne om å lage et sjal til en venninne av henne, jeg tror dette vil kunne bli et vakkert venninne-sjal.
Garnet ble kjøpt på Mauds for et drøyt år siden, og er supermykt, antageligvis noe merino. Jeg har strikka Prinseteppe av det (som jeg ikke likte, det ble for løst i fisken av dette garnet), og et Nøstebarnteppe - som jeg heller ikke likte fordi det var så utrolig kjedelig å strikke! Men dette garnet fungerer veldig bra til dette sjalet, og jeg har jo nok til å lage enda noen flere hvis jeg liker det når det kommer av pinnene også.

Let's be inspired by others!
Irenesol got a brilliant idea. What if we knitters and crocheters made a hat for people who have had cancer treatment and lost their hair? Sure, there are many nice hair solutions, but that doesn't fit all.
Many people thought it was a great idea, and I am one. By October the first we will knit a hat, and the hats will be given away as part of the project Pink October - the breast cancer awareness organization here in Norway. If you would like to participate please contakt Irenesol through her blog :D

I also found inspiration by The Knitting Troll to do a white Swallowtail Shawl
.

2 kommentarer:

  1. Heisann, ja dette er et kjempetiltak, det blir nok mange som lager luer. Er på besøk for å si at det ligger en award til deg i bloggen min.

    SvarSlett
  2. Anonym14.5.08

    Ups, du får jammen en pris til du! Og takk for at du sprer luegreia mi, kjempefint!

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...