1.5.08

It's dead but it won't lay down

Det var i hvert fall det jeg trodde da jeg tok fram den nye garnmaskinen min og skulle snurre noe garn i dag. Bare surr, bare surr, bare surr. Og sånn fortsatte det - alt garnet snurra seg inn og under og over, men ikke der det skulle.
- Men dette er tynt garn, tenkte jeg. Prøv noe annet.
Og det gjorde jeg med like magert resultat. Det var akkurat som om snurra oppå var for kort til den metallpinnen som skal holde garnet på plass, og styre det på. Til slutt tok jeg garnet ut av metallpinnen, og snurra mellom fingrene mine i stedet.
Resultat? Flotte brannmerker der garnet har gått.

Men så løsna maskinen fra benkeplata - som jeg har kjøpt etter enda en anbefaling fra damene*) på Bagel'n'Juice på Husfliden til den nette prisen av 480 kr. - og i det jeg tok i den løsna metallpinnen som skal styre garnet, og jeg skjønte ... at jeg ikke hadde dratt den ordentlig ut og dermed ikke satt den i rett vinkel til snurra.

Etter dét gikk alt som en drøm; se det vakre nøstet jeg laget av Wollmeise-garnet mitt. Nesten synd å begynne å strikke av det ;)

*) Legg merke til at jeg bruker ordet damer når jeg er irritert på jentene ;)

6 kommentarer:

 1. Haha, jeg må le av innlegget ditt! Jeg gjorde akkurat samme feilen først skjønner du... ha en fin langhelg!

  SvarSlett
 2. A pro på damer och jenter...när jag är irriterad på folk på stan, så säger jag "ni", inte "du" till dom. Ett riskfritt sätt att pysa ut lite ilska, liksom dame-bruket?

  SvarSlett
 3. Not fair ---- writing your heading in English and the balance of the post in Norsk!

  Denise

  SvarSlett
 4. Anonym1.5.08

  Vi har alle gjort den samme feilen, og gitt DEN skylda!! Men det er menneskelig å feile, ikke sant?
  Jeg spinner av og til opp noe tynnt garn for kunder, og da GNISTRER det faktisk mellom fingrene mine!!!!Betyr det at jeg er elektrisk, tro...?

  SvarSlett
 5. Godt du fikk den til å fungere! Jeg har hatt min en stund og liker så godt å bruke den at jeg helst kjøper garn i hesper ;-)

  SvarSlett
 6. Anonym2.5.08

  Mon tro om det er derfor jeg ikke har kjøpt meg noe slikt enda! Flott at du fant ut av den iallefall. Ønsker deg ei riktig god helg.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...