11.4.08

WIP. Mystic Light Shawl

Da er jeg i gang jeg også. Som 2000 andre rundt jorda. Ja, så mange er det som har kastet seg på Anna Dalvis andre (så vidt jeg vet) strikka sjal. Jeg strikka hennes forrige, Mystic Water Shawl, og siden jeg ble ferdig med det i januar tror jeg ikke det har gått én dag det ikke har vært i bruk.
Etter råd og tips fra Elite kjøpte jeg spesialpinner i London, Addi Lace. De er spissa til på tuppen, og det er en absolutt fordel når man skal strikke blondestrikke (lace) fordi man skal strikke sammen masker, mange, mange ganger. Ellers er vanlige rundpinner med en god spiss også bra. Jeg bruker garnet Tvinni fra Isager, som er 510 m per 100 gram (litt tynnere enn anbefalt, men det passer meg bedre med et tynnere garn til sjal).

Det er forsent å melde seg på denne knitalongen nå, men skulle Dalvi komme med flere mysterier så anbefaler jeg hennes sjal på det varmeste.

And she's off :)
I just loved to knit Anna Dalvi's other shawl, Mystic Water Shawl, last autumn, a shawl I have used daily after I finished it January, so of course I have to knit this Mystic Light Shawl. Like 2000 others around the world :)
I am using Tvinni, a somewhat thinner yarn than recommended, but that's suits me better than a thicker one. And I am using my new Addi Lace needles, bought by recommendation by another ardent lace knitter.

8 kommentarer:

 1. Anonym11.4.08

  Godt det også blir strikket vakre sjal som brukes!!!!! Det hender jo at vi strikker så mye saker og ting, at alt ikke blir like mye brukt. Litt trist det der.
  Flott London tur du har hatt!
  Ønsker deg en fin helg.

  SvarSlett
 2. Anonym11.4.08

  Å så lekkert! Nydelig farge! (du visste eg kom til å seie det, eller ka'?) :D

  SvarSlett
 3. Isager har ljuvligt garn:)

  SvarSlett
 4. Så flott sjal. Du må ta en titt i bloggen min, enten har en av dine medsøstre vært på ferde - eller så har dere franske tvillingsjeler :)

  SvarSlett
 5. er innom å gløtter litt.. ha en fin helg! :)

  SvarSlett
 6. Det så fint ut ja! Og fargen er jo bare så fin :)

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 7. Anonym13.4.08

  Imponert over sjalstrikkinga di, ser kjempe flott ut.

  Synes å huske at du var på fottur i skotland i fjor, går med tanker om å gjøre det samme og er litt nysgjerrig på dine erfaringer. Hvilken aktør bestilte dere fra og slikt, hadde vært hyggelig om du ville hjelpe.

  SvarSlett
 8. Anonym14.4.08

  ane_glasoe(alfakrøll)hotmail.com

  Takk :)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...