23.4.08

Dopa på kroppens signalsubstanser

Jeg var på strikkekafé i går, og det sitter i kroppen min ennå i dag, dagen etter. Energisk, sliten, smilende, tømt, opplagt, virkelysten, kreativ ... det fløymer over etter en kveld med hyggelige, positive, lattermilde og kunnskapsrike damer.

På det meste var vi rundt 21, og jeg kan vel si med ganske stor sikkerhet at de fleste har funnet veien til Bagel and Juice i Vika, Oslo gjennom forumet Hobbyboden (men det er ikke noe krav, altså, er du i Oslo eller har lyst til å stikke innom så er du velkommen)? Det begynner å bli så mange at det snakkes om å finne et sted med bedre plass.
Om jeg fikk gjort noe? Nja, joda, jeg er nesten ferdig med enda en Felicity-lue, denne gangen i Wollmeise-garn.

Stitch'n'Bitch-meeting in Oslo
At the most we were 21 girls, and I am just full of energy today from all these projects, all the talking, all the inspiration and things picked up and learned.
And I almost finished another Felicity-hat in Wollmeise yarn.

5 kommentarer:

 1. Kjente litt Oslosug nå... noen ting har jeg timet dårlig i forhold til flyttinga; feks denne strikkecafeén. Jeg får stikke innom på en ferietur ved anledning!

  SvarSlett
 2. Det høres skikkelig morsomt og inspirerende ut :-)

  SvarSlett
 3. Hei, du har jo DEN kjempebloggen. Jeg skjønner fort at døgnet skulle hatt minst 30 timer. Jeg får så lyst å lage mye av det flotte du viser her. Gode linker til oppskrifter finner jeg også. Alle tiders. Jeg får lyst å integrere håndarbeidene mine i min bogg. Tror dette kalles inspirasjon:-)

  SvarSlett
 4. Den stikkecafeen må jeg vel kanskje sjekke ut til sommeren når jeg skal flytte til Oslo området...

  SvarSlett
 5. * merete og tonje, dét MÅ du :)
  * liv, det var veldig hyggelig sagt :)
  * hilde c., det er det :)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...