14.5.07

På tur. Uten mønsteret. Må bli katastrofe det.


Jeg holder på med et brunt mohair-sjal i mønsteret 'Kiri' for tida. Og det er et ekstremt enkelt mønster når man først har kommet inn i det.

I hvert fall tenkte jeg sånn, og tok ikke med mønsteret da jeg reiste til Oslo her om dagen. Allerede på vei fram kjente jeg meg usikker, så det ble noen omganger med flere masker, for så å strikke dem sammen når jeg strikka forbi der neste gang. Og sånn ble det: Like usikker på vei hjem, og siden det er et stykke å reise klarte jeg virkelige å rote det til. Nå er det fullstendig kaos, og helt umulig å rekke opp.

Kanskje jeg bare skal avslutte nå som garnnøstet tar slutt og kalle det mislykka ...

I morgen reiser jeg til Spania i nesten to uker, og skal ha med strikketøy selvfølgelig. Tør jeg starte på Swallowtail Shawl uten dere folk på nettet som kan hjelpe meg når jeg sitter fast?

5 kommentarer:

 1. Anonym14.5.07

  Så leit med Kirisjalet. Tips for reise: Ta alltid med to strikketøy, itilfelle du blir stående fast i et. Selv tar jeg med meg minimum tre.
  Du er nå så erfaren at Swallowtail klarer du på egenhånd. Det er jo et stort stykke med bunnmønsteret. Husk mønsteret!
  Jeg har selv begynt flere ganger på dette, men gitt opp fordi jeg ikke har vært fornøyd med bunnmønsteret i det garnet jeg har valgt. Skal prøve igjen senere med annet garn, igjen.

  GOD TUR!!!

  SvarSlett
 2. Takk fo tipset, Eli, og godordene :) Men tre 8)
  Jeg har hadde dette garnet jeg kjøpte på Oleana, et veldig tynt og et tynt. Og jeg prøver begge to - så erfaren er jeg blitt :D Skal ta bilde og vise.

  Jeg tenkte faktisk på deg i dag da jeg begynte for jeg lurte på hvilket mønster du brukte til mitt? Det ligner, er det samme designer?

  SvarSlett
 3. Anonym14.5.07

  God tur til Spania!!
  Og lykke til med sjalet!
  :)

  SvarSlett
 4. Anonym14.5.07

  God tur til Spania. Misunnelig? Ja litt! Synd med sjalet ditt, men du må prøve å rekke opp slik at du kan fullføre det! Lykke til.

  SvarSlett
 5. Anonym14.5.07

  Det er så lett å føle seg overmodig, og spesielt på de prosjektene som ikke lar seg rekke opp. Men som drevne strikkere så kan vi jo det der med å si at sånn ble det bare, og aldri snu oss tilbake. Du får gjøre et nutt forsøk siden og da skal du se det blir et perfekt resultat. Håper du får en deilig og varm tid i Spania da. :)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...