3.5.07

Lace, lace, lace!


Sommeren er her, og egentlig driver jeg i hagen så jorda står etter for tida. Men mellom slagene, mellom fordypningspraksis, helgejobb, oslobesøk, og negleskuring (jeg orker ikke å bruke hansker når jeg graver i jorda) så får jeg strikket litt på det nye sjalet mitt, 'Kiri'.

Jeg strikker i Samantha som er mohair med 20 % nylon. Mønsteret er som Supernøtt påpeker, en variant av 'Birch', som jeg tidligere har strikket som 'Skiraste sjalen'. Jeg har virkelig fått blondestrikking på hjernen :)

6 kommentarer:

 1. Men der er jo så utrolig vakkert, så det er lov å ha på hjernen. Skulle gjerne hatt et i dag, for der er for varmt til ullgenser, litt for kjølig til kortermet. Garn og pinner er kjøpt inn, har masse mønstre klare, så nå mangler kun litt tid, så blir mine skuldre lykkelige.

  Ha en flott helg i hagen!

  PS: Peller hilser!

  SvarSlett
 2. Wow så fint det blir med sånt garn! Tror det kommer på lista over ting jeg må strikke meg.
  Lykke til med calorimetry da :)

  SvarSlett
 3. Anonym4.5.07

  Det blir et nydelig sjal.
  Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett
 4. Nå tenker jeg så garnet knaker på hvilket sjal jeg skal strikke. Ditt ser herlig florlett ut, så jeg tenkte spørre hvilken pinnestørrelse med pinner bruker?

  Koselig å se Aurora dingle :-D

  SvarSlett
 5. He, he, hvordan kan du se at det ikke er Borealis som dingler? Har du supersyn også nå da ;)
  Jeg bruker 4,5 her, og det er trepinner må vite. Eple? Teak? Noe i den gata. Veldig fornøyd med de pinnene, for skuldrenes skyld.
  Ja, jeg er veldig fornøyd, men som en nevnte et annet sted, det blir et rart sjal: En blanding av fluffy og sjal. Altså nærmest en halsvarmer i et avansert mønster. Hvis du skjønner?

  SvarSlett
 6. Takk for svar! Trepinner er godt å strikke med, liker å lure meg selv til å tro at de er økologisk korrekte også ;-)

  Tok en supersjangs, det kan like gjerne være Borealis ;-)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...