10.5.07

Et ikke-prosjekt


Av og til er det godt å starte på noe man vet man ikke vil fullføre. Eller hvordan skal jeg forklare det? Noen lager prøvelapper, ikke sant, og de vet det ikke har noen annen funksjon enn å sjekke strikke- eller heklefasteheten. Selv lappen vil aldri brukes til noe. Kanskje rekkes den opp, hvis det er kidsilk så blir den bare liggende som et lite husdyr som har avgått med døden.
Jeg hater prøvelapper, men det er a) fordi jeg er lat (som tidligere nevnt), og b) fordi jeg aldri strikker noe som jeg egentlig tror vil passe likevel. Passer det? Fint! Passer det ikke? Gi det bort!

På tross av min natur som tilbakelent og avslappa så lager jeg saker som ikke er ment å bli noe som helst. Kanskje det kan kalles en drømmeting?
Mønsteret til denne drømmetingen fant jeg i dette tyske bladet. Det minner om ripple, gjør det ikke, bare strikket? Det er en slags lace-teknikk, fordi det er kasta og felte masker som danner strukture.


Jeg skal delta i en KAL på håndklær i juni, og ser etter forskjellige mønstre og teknikker som kan strikkes i bomull. Dette var utgangspunktet for en idé, jeg skal prøve flere.

2 kommentarer:

 1. Anonym10.5.07

  Takk for titten i din koselige blog! Nå fikk jeg også endelig tak i den mystiske klut-oppskriften, så nå stuper jeg ned i bomullslageret mitt og ser hva som ligger gjemt der. Håper det ikke er fryktelig vanskelig!!

  SvarSlett
 2. Denne er jo perfekt til border på skjerf og sjal. Meget nyttig vil jeg si :-)

  Ha en riktig fin helg!

  PS: Har begynt på Kiri, jeg også.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...