13.4.07

Presang-ønske


Jeg har snart årmål og via sambo har "svigerfar" spurt hva jeg ønsker meg. Så jeg har sagt - til sambo - at det er denne jeg ønsker meg. Via en kontakt har jeg et par av oppskriftene, men jeg syns boka og alle mønstrene var så vakre at jeg bare måtte.
Den boleroen som pryder forsiden skal bli det første prosjektet. Bare jeg blir ferdig med FB-sjalet ... Og "svigerfar" setter ferden mot Norli ;)
(Bildet er hentet fra bokkilden.no)

2 kommentarer:

 1. Anonym13.4.07

  den boken har jeg også litt lyst på, mye fint i den. :)

  ang FB så så jeg noen som hadde hatt dårlig erfaring med Fb og syntetisk garn, ble litt demotivert siden kitten er 50% syntetisk. men så har jeg kikket rundt i andre blogger og funnet fine FB som er strikket av kitten. så da kan jeg strikke med godt mot videre. :)

  ha en fin helg! :)

  SvarSlett
 2. Anonym14.4.07

  Den boken ønsker jeg meg også, og jeg har også bursdag snart, he he... I slutten av mnd. Men jeg har en lei tendens til å bare bestille bøker uten å tenke meg om, så jeg er litt dratt mellom det å ønske meg denne til bursdagen, eller å bare kjøpe meg den og så ønske meg noe annet *fnis*

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...