16.4.07

Ferdig. Skiraste sjalen/'Birch' igjen.


Jeg har fått ferdig et nytt Skiraste sjalen/'Birch', strikket i garnet jeg kjøpte på Oleane-utsalget. I motsetning til Flower Basket Shawl hvor jeg må tenke mens jeg strikker, så strikker jeg Skiraste sjalen på autopilot. Det er likevel veldig morsomt å strikke sjal, med en gang jeg har kommet over den forvirrende første perioden hvor jeg ikke skjønner bæra.
Jeg har mange oppskrifter liggende og livet foran meg ...

Bare fordi jeg har moro av det har jeg regna på garnprisen på dette sjalet. Garnet kosta 75 kr per kilo og jeg har brukt 150 gram til dette sjalet. Det vil altså si ... i underkant av 12 kroner.

5 kommentarer:

 1. Anonym16.4.07

  Jeg har i et år ønsket å strikke FBS, men har enda ikke begynt.....nå ser jeg flere som holder på igjen......
  Det skiraste-sjalet ditt ble flott!

  SvarSlett
 2. Fint!

  Trur eg skal Prøve meg på det snart :-)

  SvarSlett
 3. Fristende prosjekt :-) Å få til et plagg til i underkant av 12 kroner skal vel nesten ikke gå an - det er utrolig altså :-)

  SvarSlett
 4. Anonym17.4.07

  For et deilig sjal! Det er nok en stund til jeg er der at i min strikkeutvikling/vekst, men det er jo slike ting jeg ser frem til å kunne (forhåpentligvis) lage!

  Ha en fortsatt flott uke!

  SvarSlett
 5. Det ble helskjønt! Jeg har tittet på oppskriften, og kjenner jeg har litt sperre på svenske forkortelser. Men du lar meg friste igjen :-)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...