20.4.07

Ferdig. Hekla teppe.


Da jeg satt og heklet kanten rundt dette teppet så slo det meg: Jeg tror kanskje dette er mitt siste store hekla teppe. Med vekt på tror, fordi jeg har veldig mange lapper etter tidligere tepper - også dette - og kanskje jeg en dag får meg til å sy det sammen?

Dette teppet er som jeg har nevnt før, en raptus etter et heldigere slag. Jeg var aldri helt forøyd med dette og da er det et skikkelig åk å sitte og gjøre det ferdig.

Ferdig? Nja. Ikke helt for å være ærlig. Jeg har hekla inn alle trådene etter hvert, men de må festes på en pen måte også. Så det er ok et par timers jobb igjen enå. Har jeg lov til å skrive ferdig da?

4 kommentarer:

 1. Anonym20.4.07

  Flotte farger på teppet du har hekla! Det er første gang jeg er på "besøk" hos deg, men titter nok innom igjen. Masse flott du har laget :o)

  SvarSlett
 2. Anonym20.4.07

  Hej! Jag har inta lagt ut nån bild på halsduken jag gjort, kanske gör det då jag har blockat den.. Men ikväll ska jag påbörja min första virkade(heklade)filt!

  SvarSlett
 3. Teppet ser kjempeflott ut - jeg syns du har valgt fine farger - artig med den grønne lappen :-)

  SvarSlett
 4. Anonym23.4.07

  Kjempefint teppe i flotte farger:)
  Er litt misunnelig ja...

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...