18.3.07

Strikk7: Folkestrikk på Hordamuseet


Strikkeåret her på Vestlandet fortsetter. I dag, søndag 18. mars, åpner Hordamuseets hovedbidrag, Folkestrikk. Den åpner klokka 16. Og Hordamuseet ligger så vidt jeg vet på Stend Jordbrukshøgskule i Fana. Correct me if I am wrong ...

Jeg hørte dem presentere utstillingen på radio her forrige dagen, og de fortalte at Helge Johansen som har strikket verdens lengste skjerf , skal komme og åpne utstillingen. Og vise fram verket sitt selvfølgelig. Det må vel være korrekt da å omtale det 3,5 km lange skjerfet som - Folkeskjerfet ;)

Det Hordamuseet var særlig stolt av å vise fram på utstillingen er stoppeteknikkene. Enkelte plagg er stoppet så mye at det opprinnelige nesten ikke er gjenkjennelig. Jeg gleder meg til å se alle de gamle mønstrene, jeg.

Den skal vare helt ut til desember så bor du ikke i nærheten har du likevel god anledning i løpet av året :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...