15.3.07

Streng. Må være det, veit du ;)


Dette er fire av de prosjektene som jeg skal ha ferdig før jeg gjør så veldig mye annet nytt. Det er tre hekla tepper, og en vest.

Her gjelder det å være streng!


WiP, lastet opp av bergensann.


Det første bildet viser et teppe jeg har holdt på med i flere år, nå er det på tide å sette en grense og si nok er nok. Det er vakkert, men veldig, veldig kjedelig. Hvor kjedelig? Det er helt stivt, antageligvis kunne det stå av seg sjøl om jeg satte det opp på kanten. Stivt at innsydde tråder.
Dette skal bli et lite teppe.

Det neste bilde viser et rosa teppe som jeg begynte med svært optimistisk, men som jeg egentlig aldri har likt på grunn av den burgenderfargede kanten. Men jeg har rett person å gi det bort til så nå skal det også bli ferdig.

Neste bilde viser en alpakkavest. Blei ikke som jeg hadde håpet, men jeg skal gjøre den ferdig.

Det siste bildet startet jeg med fordi jeg syns det første teppet var så vakkert. Og som er like kjedelig å holde på med ;/
Om jeg klarer å få det ferdig? Jeg tror vel egentlig ikke det. Men jeg lever i håpet.

4 kommentarer:

 1. Nå skal jammen la meg inspirere :-) Jeg har et babyteppe i bestemorruter liggende. Mangler kun montering, for ikke å snakke om å feste tråder... Det har ligget i to år. Tror det som gjorde at jeg ga opp var at jeg endte på 87 ruter, til tross for at jeg var meget systematisk for å få til likt antall ruter i hver mulige kombo. Tom for garn og 87 ruter som går ikke opp i noe som helst. Annet enn en boks.

  Men nå skal boksen frem i lyset!

  SvarSlett
 2. Oi, det er litt av noen prosjekter du har startet på. Jeg krysser fingrene for at du kommer
  i havn :-)

  SvarSlett
 3. Anonym16.3.07

  Hold da op, det var mange projekter..
  Men kender det godt, der kan også ligge FOR meget og vente på at blive færdiggjort.
  Smukke farver.
  KH Miri

  SvarSlett
 4. Anonym16.3.07

  Oi, nå ble jeg imponert her gitt! Og enda mer imponert kommer jeg til å bli når du er ferdig med teppene! Stå, på dette klarer du, og det ferdige resultatet kommer til å bli nyyydelig!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...