2.3.07

Er det puls er det liv


Hadde jeg vært vetrinær ville jeg vært allmennlege, en som både tar sjiraffer og rotter. Eller kanskje ikke sjiraffer, kanskje det hadde stoppa på esler? Eller for å si det på en annen måte: Her går det både i sjal og i pulsvamere for tida.Den første er Hildes hjerter. Hurra!, den andre er Bølger, Pinnsvin design, og den tredje er Kabelvogn. Første og siste er etter mitt hode, og er enkle flettemønstre.

Jeg er blitt inspirert av pulsvarmerbytteringen jeg deltar i til å lage noe jeg aldri har værti borti før. Altså, pulsvarmere. Jeg har de siste årene oppdaget at jeg har veldig kalde hender, noe jeg sjøl tror henger sammen med den lave pulsen jeg har for jeg har god sirkulasjon ellers (= hår overalt).
Så tenker jeg at pulsvarmere vil hjelpe meg til å holde meg varmere på hendene. Det blir spennende å se om det fungerer.

Jeg er fasienert av andres ideer til pulsvarmere. Queen Mudds Mudder stiller i egen klasse, men også EMs Design og Hildes pulsvarmere legger lista høyt.

Og så fins det jo endel gratismønstre å prøve på også ... :) Dette fra Drops for eksempel.

1 kommentar:

  1. Jeg sitter her nå og er om mulig smigret over evne. Da det ikke gjør det minste vondt, gleder jeg meg veldig over det :-)
    Jeg har ikke sett nettsiden til Queen Mudd før. Hun er jo bare utrolig kreativ da! Det er litt av en samling pulsvarmere hun har laget. Takk for linken, den bloggen må jeg følge med på videre.
    Linken til EMs Design virket ikke, men jeg tipper det er denne: http://www.emsdesign.no/
    Hun hadde et bord på strikkefestivalen på Tveita i fjor, og pulsvarmerne hennes så absolutt flotte ut :-)

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...