31.10.06

Bestemorruter

Jeg har alltid vært en strikkedame, så da jeg begynte å hekle for bare noen få år siden overrasket jeg meg sjøl. Jeg tror det har noe med synet mitt å gjøre, det er greiere å hekle når man blir eldre. Og det er i tillegg kjappere, og derfor artigere.

Dette er noen av de teppene og lappene jeg har laget de siste tre-fire årene.

Teppet er inspirert av et teppe jeg så på Toten for noen år siden. Dét teppet hang over en gammel gyngestol, og var i mange forskjellige farger. Men i min limegrønne-blå-periode måtte jeg lage det i mine yndlingsfarger.

Detalje av det samme teppet. Hvis du ønsker at jeg skal legge ut mønsterbeskrivelse så skriv det i kommentaren :-)


Dette store teppet i grønt-lime-gult-blått og svart er også fra samme periode. Det har vært litt enklere å hekle enn det over. Et typisk TV-teppe :-)

Dette begynte jeg med for mange år siden, og det blei først ferdig i fjor. Det er faktisk litt forskjellige farger og variasjoner i fargene fordi det har gått så lang tid, men det er ikke så lett å se.


Det blei ikke så stort, så det passet akkurat til den lille hybelsenga mi.

Dette er en rute som er igjen etter et babyteppe jeg laget til Herman, babyen til kusina mi. Arbeidstiitelen var Meconopsis, blå valmuesøster. Et typisk gutteteppe, og fint med den gråe fargen i midten.

Dette er en rute fra et teppe jeg laget til hytta til en venninne for noen år siden. Det var venninna mi som valgte fargene, det er ikke akkurat mine farger. Men de passer godt i hytta, og jeg syns også at det har fått et passe gammeldags utrykk.

Dette er en test på en fargekombinasjon. Tja ... kunne kanskje blitt et jentebabyteppe
sånn etter hvert.

1 kommentar:

  1. Anonym13.12.06

    jeg vil gjerne at du legger ut mønsterbeskrivelse av det teppet med små blomster inni! *smile fint*

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...