26.10.14

Konkurranse strikkejakkeselfie

Strikking er nært knytta til Instagram (#strikking, #strikkingpåhjernen, #strikkingergøy, #knitting, til og med en egen #pinneguri - siden jeg ikke er på Instagram bruker jeg nettstedet Iconsquare til å holde meg oppdatert), det er der De Unge er.

Jeg liker best de bildene der jeg ser litt av ansiktet, da blir det på alle måter hyggeligere.

Loppeselfie med Sol
Hvem kan motstå et smilende ansikt?

Loppeselfie med C.
Hvem kan motstå en fargerik bakgrunn?

Loppeselfie med Ellen
Hvem kan motstå et venninnebilde?

Sinnasauselfie med Marion og Gøril
Så hva med en liten konkurranse?

Konkurransen går på Instagram, du må altså være medlem der. Ta et bilde av deg sjøl i en strikka jakke. Det trenger ikke å være noen av mine design, men du får ekstra varme tanker hvis du gjør det. Jeg veit lyset ikke er perfekt nå, men med litt filter og sånt fikser du på det. 

Tagg bildet ditt med #medpinnerstrikkejakke. Har du allerede blitt presentert her så legg det inn igjen hvis du vil være med i konkurransen, med #medpinnerstrikkejakke (= med pinner strikkejakke). 

Strikkehelgen i Stavanger 14.-16. november får jeg noen til å hjelpe meg å velge det beste bildet som får en stor pakke i posten. Så, aller siste dato er før midnatt 16. november. Du kan laste opp så mange bilder du ønsker, med forskjellige jakker, du kan bruke filter og du må vise litt av ansiktet ditt. Det kan være flere i bildet, men det trenger ikke. Det endelige valget tas på grunnlag av hva jeg og de jeg får hjelp av liker - høyst personlig dommeravgjørelse med andre ord.  

5 kommentarer:

 1. Fin konkurranse! Og da får jeg et mål: bli ferdig med jakka mi til 16. november ;) Den er ikke en av dine design, men likevel. Hverdagsjakka står langt frem i køa, skal "bare" først ;)

  SvarSlett
 2. Så gøy! Kjenner veldig på at jeg burde ha ei pinnegurijakke nå (selv om du har sagt at det ikke er nødvendig).

  SvarSlett
 3. Så moro! :)
  Men da her jeg ett problem... Jeg har nemlig ikke noen strikkajakke...
  *skammermeg*
  Jeg strikker så mye til barnebarn så jeg har rett og slett ikke hatt tid..
  MEN det er snart min tur, og da blir det Elinor og Loppa ;)

  Lykke til :)

  Håper du får en koselig kveld og en flott uke :)

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...