19.8.09

Alle luers mor?

Jeg lurer på om det er noe med Lucy Sweetlands hodeform som gjør at hennes lue passer meg? Jeg har kjempeproblemer med å finne gode strikkeluer som faktisk passer meg, som jeg kan bruke. Felicity og Soul er to av mange tidligere, men her er nok en vinner, enda en jeg liker, Anemoon.


Jeg kan visstnok ikke bære den så langt ned i panna som hun Lucy Sweetland selv kan, men den vil nok varme godt over ørene, og jeg får plass til alt håret mitt.

Garnet er Malabrigo Worsted Merino (en gave fra for noen måneder siden fra Borntoknit), strikket på pinner 4 og 4,5 mm. Jeg blei litt engstelig midtveis om jeg virkelig hadde nok garn, men lua veier 97 gram så det gikk bra det.

Jeg lovt S. i fjor en baggylue, så det er mulig denne forsvinner ut av huset. Men jeg kan strikke én til, jeg. Den er kjapp av pinnene.

This might be a gift, but I don't mind knitting this hat over again, it's easy-knit.
It's knitted in Malabrigo Worsted Merino, on needles 4 and 4,5 mm. The hat weights 97 gram.

7 kommentarer:

 1. looks nice and warm! Not starting to get cold there yet, is it LOL?

  SvarSlett
 2. Hei!
  Det var en kjempeflott lue...., nesten så jeg fikk lyst til å lage en like. Både til meg selv og somm gave til min niese..., dennne hadde vært i blinken for henne...

  God kveld!

  SvarSlett
 3. Snyggsnyggmössa...denna ska jag testa att göra:)

  SvarSlett
 4. Hej igen Ann! Du hade rätt angående bursdag:)Jag tror att jag har någon felinställning på virusprogrammet som gör att vissa mail inte kommer fram...irriterande, och det är inte första gången..måste be sonen titta på problemet. Angående paketet du skickat så vet jag redan att jag inte kommer att bli besviken:) Kramar från mig/ Annica

  SvarSlett
 5. Denne kler deg i hvert fall godt! Skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig å finne en perfekt lue. Må nok være hodefasongen vår som er "håpløs" men det spiller jo ingen rolle så lenge det som er inni fungerer! ;-)

  SvarSlett
 6. Flott lue! Jeg skal strikke meg en kul baggylue etterhvert, den rosa jeg strikket ble liggende igjen i Norge...

  SvarSlett
 7. Så flot en lue. Den klæ´r dig rigtig godt.

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...