25.10.08

Power to All My friends


Det nærmer seg 2 årsjubileum her i bloggland, her som Pinneguri. Siden 29. oktober 2006 har jeg skrevet nesten 400 innlegg, og siden august i fjor har jeg hatt nesten 41 000 treff/lesere.
Det er dere, det! Det er dere som besøker meg som skal feires, det er dere som gjør at jeg orker og har lyst til å fortsette å blogge. Uten dere - ingen blogg!

Og siden jeg syns dere er de beste bloggleserne som fins ønsker jeg å dele med dere det beste jeg har å dele med, garn. Jeg regner med at det er det beste dere veit om også?

Legg igjen en kommentar til meg innen 29. oktober er over så trekker jeg en person som skal få en garnpakke i posten. Og siden det er dere - jeg legger ved ett nøste med Wollmeise som en bonus.

2 years in blogland, and of course I have to celebrate - you! Taking time to read, to comment, to help and encourage. Please leave a comment before 29 of October, and I'll have a lotto where the price is a yarn surprice parcel. Including a skein of Wollmeise.

102 kommentarer:

  1. Anonym25.10.08

    Hei!
    Først ute ! Vil bare si gratulere med jubilet. Jeg er innom deg fordi du har så mange flotte strikkeplagg på gang og fordi du inspirerer meg til å lete etter nye ting! Dine sjal er verdt en pris! Lenge siden vi har treffes men jeg håper det blir tid til strikkekafe snart!Må bli ferdig med et kurs jeg holder på tirsdager! Ha en fin helg!
    ellen

    SvarSlett
  2. Hei og gratulerer med 2-årsdagen! Håper du holder det gående i 2 år til, minst, for du er flink til dette. Ha en fin lørdag :)

    SvarSlett
  3. Anonym25.10.08

    Grattis på 2-årsdagen:)

    vet du, utan alla dessa stickbloggar så hade jag inte lärt mig så mycket om stickning som jag kan idag. så att läsa din blogg och se vad du stickar är ofta både roligt och lärorikt.

    jag hoppas och ser fram emot många fler års bloggande från dig:)

    SvarSlett
  4. Wow, har det gått såpass med tid?
    Jeg starta rett etter deg, og oppdaga bloggen din en liten stund senere. Siden har jeg vel lest alle innleggene, tror jeg, for bloggen din er vakker og velskrevet.

    Håper på to nye år!

    SvarSlett
  5. Gratulerer med jubileet! Jeg leser med stor interesse alle dine innlegg som er til stor inspirasjon for tynnpinnestrikking!

    SvarSlett
  6. Gratulerer med toårsdagen! Er fast gjest, men heller dårlig på å legge igjen kommentarer, dessverre. Prøver å skjerpe meg, som du ser. ;) Håper vi treffes på strikkekafé på tirsdag, ha en god helg! :)

    SvarSlett
  7. Grattis! När jag tänker efter, vi har nog bloggat ungefär lika länge du och jag. Din blogg var nog en av de första jag la upp som favorit till och med...

    Grattis igen!

    SvarSlett
  8. Grattis på bloggfödelsedagen! Din blogg och dina projekt är så inspirerande!

    SvarSlett
  9. Grattis! Vi er veldig glad for at du er her også, du har en spennende og inspirerende blogg Ann. Ha en fin helg!

    SvarSlett
  10. Anonym25.10.08

    Imponerende tall, men så har du jo en veldig flott blogg også!

    SvarSlett
  11. Godt jobba. Jeg leser innleggene dine med stor glede. Du gir mye inspirasjon og masse nyttig informasjon. Nå er jeg etter hvert blitt meget nysgjerrig på det Wollmeise garnet, så jeg krysser fingrene og håper på å vinne. Selv om jeg har garn nok for dette livet og et til allerede.
    Ha en riktig fin strikkehelg.
    Klem fra Sol

    SvarSlett
  12. Hipp, hipp, gratulerer med jubileet! Og takk for fin, inspirerende og morsom blogg og ikke minst for alle hyggelige kommentarer du legger igjen!

    SvarSlett
  13. Anonym25.10.08

    Gratulerer med 2 årsdagen til bloggen! Du har en flott blogg med mange morsomme, lærerike og, av og til, provoserende innlegg:-)

    SvarSlett
  14. Anonym25.10.08

    Gratulerer med 2 års jubileet og ein flott blogg. Eg er fast lesar men ikkje så flink til å legge igjen kommentarar, likar skrivestilen din!
    annalovinda

    SvarSlett
  15. Gratulerer med snart-blogg-bursdag!!! :-)

    SvarSlett
  16. Ikke rart du har masse treff, det er jo yndlingsbloggen min :)

    Takk for massevis av inspirasjon, og jeg gleder meg til å følge i flere år.

    SvarSlett
  17. Gratulerer med 2 års dagen. Du får si fra hvis du trenger Wollmeise påfyll. Pakken jeg fikk kostet 8 euro å sende og jeg skal snart til Oslo.

    Vi vurderer også julemarkedet i Munchen - vi har ikke besøkt våre venner der på lenge - og siden Wollmeise har stand så......

    SvarSlett
  18. Anonym25.10.08

    Grattis till jubileet!

    Din blogg är väldigt inspirerande, jag läser den med glädje varje gång! Hoppas du känner hur uppskattad du är och orkar hålla på två år till!

    Lina (ebbalisa på Ravelry)

    SvarSlett
  19. Kor artig, gratulerer! For en aktivitet, du e utrulig :-)

    SvarSlett
  20. Anonym25.10.08

    Gratulerer med 2 års dagen. Er stadig innom men kanskje ikke så flink til å legge igjen kommentar bestandig..

    Blir skikkelig inspirert av deg, og takker så mye for oppskriften på sjalet på rundpinne, det ligger i bakhodet og koser seg og planlegges..

    Ønsker deg en herlig og kreativ helg videre..

    SvarSlett
  21. Gratulerer med 2-års jubileet!

    Det er ikke til å undre seg over de høye tall som viser seg på telleren din. Jeg må si at bloggen din er av de mest interessante jeg leser. Alltid noe å lære her hos deg. Alltid har du noe litt vanskelig, for deg som det er lett å bli interessert i.

    Jo, Ann, du må bare fortsette i to og mange flere år, vi er her vi også!

    SvarSlett
  22. Gratulerer med det 2 år! Jeg har akkurat startet denne uken. Så det er masse å lære for en nybegynner som meg. En måte å lære på er jo å lese andres blogger, og din er en av mine favoritter. Nok en gang. Gratulerer så mye med 2-års dagen.

    SvarSlett
  23. Gratulerer med dine 2 år som blogger, du er en aldri så liten institusjon å regne med for dine medbloggere! Ha ei riktig god helg!

    SvarSlett
  24. Gratulerer med jubileet. Det er jo en fryd å komme innom bloggen din og se alt det spreke du lager. Damasksjalet tar nok kaka!!
    Lykke til med de nest e 2 åra!

    SvarSlett
  25. Anonym25.10.08

    Gratulerer med 2-årsdagen. Ha en fin helg.
    Helénc

    SvarSlett
  26. Hei, og gratulerer med jubileet! Jeg har ikke holdt rede på mine egne jubileum, men til neste år, da!=P
    Synes bloggen din er veldig koselig, og veldig inspirerende, selv om jeg som regel holder meg langt unna de tynne pinnene du er så flink med;)

    Fortsatt flott lørdag til deg. Dette er god nok grunn til kake i kveld, er det ikke?=D

    SvarSlett
  27. Gratulerer med 2 årsdagen!
    Ikke så lenge siden jeg oppdaget bloggen din, men nå må jeg innom daglig. Den er jo et lass med informasjon!!

    SvarSlett
  28. Gratuelere med 2-årsdagen, du har en kjempe flott blogg, og jeg koser meg alltid når jeg leser her. Fint at vi som leser kan gi deg litt glede også :)

    SvarSlett
  29. Grattis till 2-årsdagen.

    Att följa din blog och dina fina vantar,sockar och sjalar som stickas ger mig inspiration att sticka mer.Och dessa vackra Wollmeise-garner har sådan lyster.
    Jag önskar dig fina nya 2 år.
    Hälsningar Ulla

    SvarSlett
  30. Hipp hipp for deg bloggen!
    Jeg er jo rimelig fersking, men kan med hånden på hjertet si at du har en blogg som fenger og bidrar med bøttevis av inspirasjon. Gleder meg til å følge deg videre.

    SvarSlett
  31. Anonym25.10.08

    Congratulations on your 2 year blogiversary!
    Hope you don't mind an overseas comment...

    SvarSlett
  32. Anonym25.10.08

    Hjertelig tillykke med 2års bloggileet!!! Du er en strikke-inspirator av høy rang, en ekte Pinneguru :)))) Hipp,hipp hurra for deg!!

    God helg!

    SvarSlett
  33. Gratulerer sååå mye :o)
    Klart jeg vil være med i trekningen! Har aldri holdt i et nøste med wollmeise garn engang jeg.... Håper jeg vinner!
    God helg fra Kari Anne

    SvarSlett
  34. Gratulerer med jubileet!
    Bloggen din er annerledes, det er sikkert derfor du har så trofaste lesere. Du tar opp andre ting enn de fleste andre norske bloggere. Du setter søkelys på ting som de fleste av oss ikke har tenkt på en gang, det er spennende.
    I kveld blir det kake - hipp hurra!

    SvarSlett
  35. Gratulerer med 2-årsdagen! Her er det alltid noe fint og inspirerende å finne. Hege

    SvarSlett
  36. Anonym25.10.08

    Takk for at du har blogget i 2 år! Vet ikke helt når jeg først kom over deg på nett - men må si at det du lager er nydelig. Dessuten er det veldig motiverende å lese gode hobbyblogger! Fortsett gjerne å blogge i mange flere år :-)

    SvarSlett
  37. Gratulerer med jubileum! Eg er enig med alle dei andre her, -ein flott blogg!

    SvarSlett
  38. Happy blogiversary!

    SvarSlett
  39. Anonym25.10.08

    Hei og gratulerer med 2års-dagen. Må si du ahr en delikat og lekker blogg som er hyggelig å besøke. Hjelper å kjenne deg i RL også, du er en skikkelig bra dame. Håper vi sees snart. Klem, Irene :)

    SvarSlett
  40. Anonym25.10.08

    Congrats on 2 years Ann! I love reading your blog! You have such great pictures too...and may your Snoopy never get lonely.

    :)

    ~Rachel

    SvarSlett
  41. Gratulerer med 2 årsdagen, blogging er gøy, ikke sant! Er innom her i ny og ne, alltid interessant lesestoff og fine bilder; og bra humor:o)

    SvarSlett
  42. Gratulerer med bloggjubileet - tenk at det er 2 år allerede. Det er veldig hyggelig å besøke din flotte blogg, og jeg håper du fortsetter å blogge lenge og vel :-)

    SvarSlett
  43. Anonym26.10.08

    Gratulerer med jubilèet! Du har en inspirerende og flott blogg som jeg må innom jevnlig. I begynnelsen var det alle de herlige vottene, og nå er det de lekreste sjal! Du er flink:)

    SvarSlett
  44. Anonym26.10.08

    Gratulerer så masse! En god blogg har alltid mange lesere :-D

    SvarSlett
  45. Gratulere så mye med 2års dagen!
    Er titt og ofte innom bloggen din for å se om du har skrevet noe :)

    SvarSlett
  46. Anonym26.10.08

    Gratulerer med bloggjubileum! Din blogg er en av mine absolutte favoritter. Gleder meg til å følge deg videre!

    SvarSlett
  47. Tillykke med dit fine jubilæum, det bliver spændende at se hvad du finder på at strikke/skrive de næste par år.

    SvarSlett
  48. Gratulerer med jubileet! Det er alltid morsomt å lese hva du har på hjertet og se hva du lager.

    SvarSlett
  49. Anonym26.10.08

    Congratulations on your 2 year blogiversary! I love so much your mittens and scarfs. Many thanks for inspirations you share with us.
    Elisabeth

    SvarSlett
  50. Gratulerer med 2-årsdagen! Håper du ihvertfall fortsetter i 2 år til, da bloggen din er kjempekoselig. Ha en fin søndag :-)

    SvarSlett
  51. Hei, jeg liker bloggen din godt. Det er så fint med sånne spesialiserte blogger når man ønsker inspirasjon. Du lager mye fint. Jeg har strikket baskerluen din 3 ganger, oppskriften er så enkel og fin - men resultatet er kanskje ikke blitt helt perfekt foreløpig. Det skyldes at jeg har brukt et annet garn, da. Jeg har lagt ut bilde av den ene lua i bloggen min i dag, de andre kommer etter hvert. Lykke til videre med bloggen din!

    SvarSlett
  52. Anonym26.10.08

    Gratulerer med jubileumet . Mang en gang har jeg ligget langflat i beundring over alt det fine du lager .Spesielt mange av vottene du har strikket.

    SvarSlett
  53. WoW, Pinneguri! Ett sånt lotteri vill man inte missa. Men dina stickbilder är egentligen belöning nog för att besöka dig nästan varje dag.

    SvarSlett
  54. Alltid gøy å lese bloggen din, og få se alle de flotte tingene du tryller frem =) Gratulerer med 2-års jubileumet! Måtte det bli mange flere ;)

    SvarSlett
  55. Er jeg nr. 55 som kommenterer? Jaggu ikke rart, så flott og underholdende som Med Pinner er. Vi vil jo alle gratulere deg (og kanskje slå kloa i en ullmeis)

    Hipp hipp for bloggen.

    SvarSlett
  56. Hei Pinneguri! Har endeleg turt å begynna å strikka att etter mange år med vonde skuldre og stram nakke. Er blitt kjempeinspirert og har strikka mine heilt eigne stasvottar inspirert av dine latviske. Gratulerer m toårsdagen!

    SvarSlett
  57. Anonym26.10.08

    Gratulerer med 2-års jubileum! Det er alltid ei glede å lese bloggen din, særleg sjala du strikkar er fantastiske. Håper du held fram med blogging i mange år, for det er få bloggar eg synest er like inspirerande å lese.

    SvarSlett
  58. Anonym26.10.08

    Congratulations - your blog is very inspirational!!! Michele in NYC

    SvarSlett
  59. Gratulerer med 2års dagen :) Takker for en inspirerende og lærerik blogg :D

    SvarSlett
  60. Grattis på 2-årsdagen! Hoppas att det blir minst lika många år till. Du stickar så otroligt vackra saker.

    SvarSlett
  61. Anonym26.10.08

    Gratulerer med to års blogg jubileum :)Synes du har en flott blogg som er både artig og inspirerende å lese. Er innom titt og ofte, men er ikke så flink til å legge igjen kommentarer...

    Ha en fin høstuke!

    SvarSlett
  62. Anonym26.10.08

    Gratulerer!! Trur jammen eg har fulgt bloggen din nesten heile tida, eg.. men i starten turde eg ikkje kommentere ;)

    Wollmeise! :D

    SvarSlett
  63. hey, congrats! And THANK you for the constant "eye candy" of your fabulous and quick projects, cheerful posting and overall fun views on knitting! You keep us trying to keep up (that is good) and what would we do without your mittens!!

    Maryjo

    SvarSlett
  64. Anonym27.10.08

    Gratulerer med 2 års jubileum. Du skriver så flott og inspirerende, liker stilen din!!
    Håper du får en flott feiring og fortsetter med bloggen til evig tid :-)
    mvh AnitaK

    SvarSlett
  65. Gratulerer med 2 årsdagen... Hipp hurra!
    Jeg leser bloggen din ofte, og er kjempeinspirert av alt det flotte du lager, og du gir meg ofte noe å tenke på i innleggende dine. Har fått noen aha-opplevelser og lært ganske mye nytt..., som det å strikke to sokker samtidlig på en rundpinne...

    ha en fortsatt fin dag

    xoxo
    Synnøve

    SvarSlett
  66. Hei!
    Gratulerer med 2-årsdagen! Jeg elsker å lese bloggen din og er ofte innom. Tusen takk for all inspirasjon du gir meg! Du er en mester med pinner og tryller frem de lekreste arbeider. Bloggen din er også veldig tiltalende og velskrevet. Jeg håper du fortsetter å blogge i mange,mange år. Vennlig hilsen Solveig

    SvarSlett
  67. Congrats on your blogiversary! Your blog is a source of inspiration - keep up the good work! :)

    SvarSlett
  68. Gratulerer med 2-årsdagen. Synes bloggen din er både lærerik og inspirerende!
    Ha ei flott uke

    SvarSlett
  69. Kaaaaake!!

    Gratulerer med 2 år som blogger :)

    SvarSlett
  70. Anonym27.10.08

    Gratulerer med 2-års dagen :) Jeg må stadig innom bloggen din, den gir mye inspirasjon. Lykke til videre.

    SvarSlett
  71. Congratulations on your 2 year-blogland birthday!! We love your blog!

    SvarSlett
  72. Din blogg är en stor inspiration.
    Grattis till tvåårsjubileet!

    SvarSlett
  73. Anonym28.10.08

    Wow - jubileum og greier - Så flott. Gratulerer masse. Det er en stor prestasjon å klare å få inn over 40 000 kommentarer på så kort tid - et skikkelig kompliment til deg :-)

    Ha en fin dag - og lykke til med "energisuge"- sjalet ditt. Du blir sikkert ferdig i løpet av uka :-)

    SvarSlett
  74. Anonym28.10.08

    Gratulerer!

    Du strikkar utruleg flotte ting, og klarar samstundes å lage ein innhaldsrik blogg, både tekst og bilete er av god kvalitet. Kven-som-helst må bli inspirert av dette.

    Keep up the good work!

    SvarSlett
  75. Anonym28.10.08

    WOW! Gratulerer! Her er det jo alltid en glede å gå inn - du skriver godt, har delikate bilder og er jo en RÆSER med pinnene!! Gleder meg til å følge deg i 2 nye år jeg ;O)

    Hilsen den schisofrene: meg/Teraks/matmor

    SvarSlett
  76. Fantastisk fin blogg du har! Og så mye fint du lager. Jeg har blitt inspirert til å prøve meg på sjal, jeg også! Og blitt nysgjerrig på Wollmeise... ;-)

    Gratulerer med 2-års dag!

    SvarSlett
  77. Anonym28.10.08

    Congratulations Pinneguri!!
    Looking forward to reading the next 2 years :D
    Cheers
    Lois from Oz (aka LoopyLouey)

    SvarSlett
  78. Anonym28.10.08

    Hei og hå Pinneguri :) Gratulerer med jubileum.

    SvarSlett
  79. Anonym28.10.08

    Gratulerer med 2-årsdagen! Alltid kjekt å "svinge" innom denne inspirerende bloggen. Det var her jeg "oppdaget" Wollmeisegarnet første gang....siden har jeg forsøkt ivrig å få tak i en hespel eller to, men nei. Så jeg må fortsatt inn i bloggen din for å se på garnet.
    Hilsen fra solei

    SvarSlett
  80. Anonym28.10.08

    Enjoy more years in blogging. You are such a pleasure and inspiration to read!
    Did you say Wollmeise...?

    SvarSlett
  81. Anonym28.10.08

    Hallo Ann,

    Bliv ved! Du er meget inspirerende for en begynder som jeg. Tillykke.

    Kärlig hilsen

    SvarSlett
  82. Anonym28.10.08

    Heisan.

    Grattis med 2 års blogg jubileum.

    Stå på med spinningen, vi får kanskje se noe håndspunnet garn snart?

    Ha en flott uke.

    SvarSlett
  83. Anonym28.10.08

    En inspirerende blogg full av imponerende strikkeprosjekt som ikke alle lager i tillegg til mange gode refleksjoner over strikkekunstens mysterier! Gratulerer med jubileet og lykke til videre med bloggingen!

    Miriam

    SvarSlett
  84. Gratulerer så mye! Takk for en inspirerende blogg :)

    Hilsen Linn

    SvarSlett
  85. Anonym28.10.08

    Gratulerer med 2 års dagen. Du har vært flittig (med både blogging og håndarbeid) disse to årene. Koselig!

    SvarSlett
  86. Anonym29.10.08

    Congratulations! I love seeing your projects. :-)

    SvarSlett
  87. Anonym29.10.08

    Happy Anniversary :-)!
    All the very best and many other great years of blogging,
    Elke :-)

    SvarSlett
  88. Gratulerer med 2 år som blogger!!!

    Bloggen din (og du) inspirerer meg ofte med lekre fargevalg og nydelig fotografi.

    Håper på minst 2 år til!!

    Klemmer S.

    SvarSlett
  89. Hei!
    Gratulerer med to år!
    Har fått masse inspirasjon fra deg!

    Alltid svært hyggelig å lese bloggen din, du skriver så godt og har alltid så fine bilder!

    SvarSlett
  90. Anonym29.10.08

    Hei,

    Gratulerer med 2-årsdagen.
    Kikker innom deg flere ganger i uken for inspirasjon og nyttige tips. Gleder meg til fortsettelsen :-)

    SvarSlett
  91. Congrats! I read your blog every day for inspiration, humor, and surprizes. Maybe someday I'll really learn Norwegian!

    SvarSlett
  92. Gratulerer med 2-års jubileum! Alltid morsomt å lese bloggen din, du skaper de mest fantastiske ting. :-) Ha en fin dag. Hilsen fra Kari

    SvarSlett
  93. Gratulerer så mye med 2 års-jubileum! Ser fram til mange flere år :)

    SvarSlett
  94. Vi er mange her ute, veit du...

    Takk for at du er der du òg!

    SvarSlett
  95. Takk for sist, det var skikkelig koselig i går! Hadde veldig lyst til å komme i dag også, men det ble litt vel mye action her på hotellet i går kveld og i natt (brannalarmer), som resulterte i minimalt med søvn, så det har blitt en rolig ettermiddag/kveld.
    Ha ei riktig god helg etterhvert, håper vi møtes snart igjen!

    SvarSlett
  96. Anonym29.10.08

    Gratulerer med jubileum!

    SvarSlett
  97. ...Er det MUUULIG...?! At du har 97 - nittisju - kommentarer på innlegget her??? Whow...

    SvarSlett
  98. Jeg bare må, jeg jeg bare MÅÅÅ...

    SvarSlett
  99. ...bare må legge ut noen kommentarer til, ...

    SvarSlett
  100. ...sånn at du runder ett hundre kommentarer...

    SvarSlett
  101. Hello, I was looking for the Thistle Shawl pattern and I found a pointer to your site... a contest, but no pattern. Can you please help me find where this pattern is? Also, I hope it is not too late for the contest..! :-)
    I don't have a blog, but will try to figure out how to enter an e-mail address. Thanks! Fun pictures, wish I could read the text, too...

    SvarSlett
  102. Da avslutter jeg har (burde ha gjort det ved midnatt, men verden er ikke rettferdig ...). Snart tilbake med et navn :)
    Finish here ... be back soon with a name.

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...