9.7.07

Mystery Stole 3/Clue 2 ferdig

Da var jeg ferdig med ledetråd 2 på Mystery Stole 3. Jeg gjør en mengde feil underveis, men løser de stort sett også underveis. Det eneste unntaket er én ekstra maske som har fulgt meg lenge, og som jeg ikke finner en måte å felle inn på. På den annen side så hjalp den meg også på et visst tidspunkt. Mot slutten gikk plutselig mønsteret opp, og jeg tenkte først "Å ja, nå har jeg blitt kvitt ekstramasken", fornøyd og glad. Men jeg har erfaring med at når jeg tenker sånn så er det stort sett noe galt. Og da jeg gikk tilbake og talte så viste det seg selvfølgelig at jeg hadde gjort noe mer galt. Og det takker jeg ekstramaska for at jeg oppdaget i tide :)


Jeg syns det er et enkelt mønster å strikke, det er bare å følge med nøye. Jeg vet ikke hva slags teknikker andre har, men jeg velger å bruke en markeringspenn underveis. Da er det alltid den neste umerka linja som skal strikkes. Siden det bare er en kopi kan jeg alltids skrive ut en ny kopi neste gang det blir aktuelt.

2 kommentarer:

  1. Jeg bruker normalt en magnet"linjal" som holder mønsteret på en metallplate, men den er opptatt for tiden. Dermed er det markeringstusj på meg også, men lilla. Angrer i grunnen på det, den er så mørk at det er vanskelig å se hva jeg gjorde feil i omgangen før...

    SvarSlett
  2. Så flott det blir!! Ekstramasker kan vere gode å ha, ja.. hehe... :)

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...