11.6.07

Åh, så trist :(

Så på flickr.com i dag at jeg akkurat mista å delta i WWKIP Day - World Wide Knit in Public Day :`(. Den var nå på søndag, 9. juni, og hadde deltagere fra hele verden. Men neste år! Neste gang!http://www.blogger.com/img/gl.link.gif

Flere som blir med neste gang?

Noen bloggere som deltok i år:
Stickamera.se har samlet noen flere lenker her.

6 kommentarer:

 1. Jeg satt på en kafe da jeg plutselig kom på at det var Knit in Public dagen. Jeg lette etter løse tråder på samboeren, men fant ingen, så jeg måtte stå over. Men vi fikser det til neste år :-)

  SvarSlett
 2. Vi kunne hatt en virituell knit in public day! Du med bærbar på ... hvor du nå befant deg og jeg med bærbar på ... hvor nå jeg befant meg da og så kunne vi ... ja, ja. Vi tar sikte på neste gang :D Litt mer planlagt, litt mindre løse tråder på nærmeste kjæreste ;)

  SvarSlett
 3. Jeg har visst også gått glipp av noe stort. Men neste år er jeg med også! Uansett hvor jeg er :-)

  SvarSlett
 4. Da er vi tre representanter i Norge i hvert fall :D

  Flere som vil være med?

  SvarSlett
 5. Hi there, I just found your blog, from the pictures I can see that you are a great knitter! Love the picture of your dog with the socks on, too cute. I'm so sorry that I can't read your blog. I'm sure you can understand English. I have a question: Where can I find the pattern for a shawl you made. I think it's called blatt sjal, made last year. It's lovely. When I have more time, I'll be back to at least look at the pictures! ;o)

  SvarSlett
 6. Den hadde jeg helt glemt. Men neste år da...! Skal du være med påarrangementene til Husflidslaget i forbindelse med Strikketog 2007 da? Jeg har meldt meg på togreisen og gleder meg veldig!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...