31.5.07

Oj, en hjemmestrikka KAL!


Plutselig var jeg eier av min første KAL. Jeg føler meg litt modig, tenk om det blir fullstendig mislykka? Ingen som vil være med å leke, liksom ... Ja, ja.
Jeg har nå allerede vært og kjøpt garn, jeg, for her skal det bli både håndkle og klut. I dette mønsteret.

Enda et bilde fra Strikk7/Strikknikk ...

5 kommentarer:

 1. Anonym1.6.07

  Kva bomullsgarn bør eg kjøpe og kor mykje går det med? eh.. og ikkje minst; kortid starter vi og kor tid skal det vere ferdig? ;)

  Det eg prøver å seie, er at eg er med.. :)

  SvarSlett
 2. Anonym1.6.07

  Må man vere medlem av hobbyforum, forresten? Sånn går det når ein ikkje tenker(eller trykker på linkane FØR ein skriv kommentar..)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med din første KAL! Jeg håper den blir vellykket :-)

  SvarSlett
 4. Klart vi er med!!! Så fin blogg du har og så mye fint du har laget. Ha en super helg for nå kommer sommeren har jeg hørt!

  SvarSlett
 5. Congratulations on your upcoming wedding and marriage too! I hope the 11th of August will be a beautiful day, in Scotland and in Norway!

  I hope also that the weather continues to be nice in Scotland for your honeymoon, it's always much nicer to climb in the sun rather than in the rain!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer, selv om jeg ikke svarer hver i sær :)
Dessverre har jeg måtte skru på ordrebekreftelse fordi jeg får så innmari mye spam. Håper ikke dette gjør det altfor vanskelig for deg å kommentere.

Og lageret økte …

Eller lager? Er det noe hyggelig ord for alt det vakre garnet jeg har hjemme?  Mens jeg tenker litt mer på det ordet kan jeg fortelle om d...